billig NYTÅRSKJOLER MED GLIMMER

Nytårskjoler med glimmer bliver et hit i år, og hvis du vil lave et kup, så er du havnet det rigtige sted! Nytåret 2014 / 2015 bliver kæmpe stort, og det er en fest, som de fleste af os ser frem til. Det er derfor aldrig for tidligt at gå på jagt efter den perfekte nytårskjole online!

Men inden vi går videre med inspiration til nytårskjoler med glimmer, så en lille sidebemærkning herfra:

For hold da fast, så tror jeg nok, at der kom gang i butikkernes omsætning i går! Sidste år stiftede jeg for første gang bekendtskab med konceptet Black Friday, men jeg husker på ingen måde, at det var så stort, som det har været i år! Gør I? Jeg må indrømme, at jeg er overrasket over, hvor meget medierne påvirker os, for jeg er slet ikke i tvivl om, at der alligevel var en del af befolkningen, der blev revet med af det her tilbudshalløj, som man da bare ikke måtte gå glip af! Jeg skal da ikke lægge skjul på, at vi herhjemme også udnyttede de gode tilbud, der nu var i butikkerne.

Det overrasker mig mest af alt, fordi jeg vitterligt ikke synes, at 20% er meget at råbe hurra over! Selvfølgelig gør det en stor forskel, hvis man alligevel skal have købt nogle bestemte items, og så er 20% da meget at spare, men hvis nu alle købene bare var lidt spontane, så er det da ikke så meget igen – er det? Vi herhjemme kunne dog ikke stå for de udsalg, hvor man kunne få YDERLIGERE procenter på, for så kan der dælme spares mange penge ;-)

Lad os dog vende tilbage til det, som det egentligt handlede om. Nemlig årets fest, der nærmer sig med hastige skridt og får nogle af os kvinder til at tænke: “SHIT! Hvad skal vi nu iføre os??” Nytårskjoler med glimmer er altid et hit, og jeg har sammensat to outfits i nedenstående collage, som gerne skulle give jer lidt inspiration til, hvad man kan iføre sig, hvis man ønsker nogle nytårskjoler med glimmer!

På Boozt kan man stadig spare 15% yderligere (også på udsalgsvarer) ved brug af denne rabatkode: SPDKT498

nytårskjoler med glimmer 2015
1. MANGO LEATHER LAPEL BIKER COAT 1299 974,25,- // 2. MANGO RUFFLE WOOL-BLEND DRESS 399 299,25 // 3. BLACK LILY SOORAT NECKLACE 300 239,- // 4. TIGER OF SWEDEN ACCESSORIES TORGNE 800 499,- // 5. WONDERBRA PERFECT STRAPLESS LACE BRA 549 399 // 6. GUESS CHEATIN’ HEART IP5 HARD CASE 179 139 // 7. GANNI KATIA SUEDE 1.399,-

Det første sæt kunne jeg sagtens se mig selv iføre mig til nytåret eller de mange kommende julefrokoster, som nærmer sig! Biker frakken fra Mango er så gennemført lækker med fine detaljer såsom asymmetriske lynlåse og læder elementer på frakken. Den røde kjole fra Mango er meget elegant og fin – synes du, at den røde farve er for meget, kan den også fået i en klassisk sort! Sølv halskæden fra Black Lily er lækker og vil kunne pifte de fleste outfits op! Rigtig god mulighed for at få lidt glimmer til nytårskjoler! Tiger of Sweden clutchen er enormt smuk og er i 100% læder, hvorfor den kun bliver bedre med alderen! Fås i tre farverm hvoraf sort og mørkegrå er mine favoritter! Wonderbra bh’erne har alle dage været fantastiske og komfortable – en god bh er vigtig at iføre sig, hvis man skal føle sig tilpas hele aftenen. Guess iphone hard case er meget elegant og eksklusivt; jeg mangler i den grad et nyt cover til min iphone, som lige nu beskyttes af et grimt og billigt cover fra eBay! Ganni stiletterne er 100% ruskind og har en perfekt hælhøjde, der gør, at man kan holde ud at have dem på hele aftenen. Hvis man er typen, der elsker at danse til fester, vil disse stiletter være helt oplagte at iføre sig, fordi stiletter i den prisklasse tillader, at man kan!
nytårskjoler med glimmer 2015 2014
1. VERO MODA WING SHORT FAKE FUR JACKET 600 429 // 2. MANGO SEQUINED TOP 299 224,25 // 3. ESPIRIT COLLECTION SKIRTS WOVEN 599 429 // 4. PIECES MAKDA CROSS OVER BAG 299,95 209 // 5. GUESS JAYNA2/DECOLLETE (PUMP) / SATIN 1349,- // 6. LIEBESKIND BERLIN MOBILE5 159 119

 Vero Moda jakken er nok den lækreste pels, som jeg har set længe! Farvevalget er helt perfekt, det samme er pasformen og længden! Den skriger af eksklusivitet, og samtidigt er pelsen faux, so no harm is done ; ) Mango toppen har masser af glimmer og vil være et helt oplagt valg til nytåret! Til toppen vil lædernederdelen fra Espirit er super smuk. Var faktisk meget overrasket over, at den var fra Espirit. Jeg har aldrig ejet et item fra Espirit, fordi det førhen ikke har faldet i min smag, men noget siger mig, at man ikke bør undervurdere mærket! Nederdelen er i hvert fald et smukt, klassisk og tidsløst item, som vil komplementere toppen rigtig fint. Pieces cross over bag er SÅ smuk, og jeg er vild med det imiterede krokodilleskindstektur, som i den grad også er en af de store modetendenser i år! Tasken koster kun 209 kroner og vil være den helt perfekte skuldertaske. I siderne findes små sølv nitter, som tilføjer noget råt til tasken! Guess stiletterne er meget elegant og feminin grundet de små sten og den tynde hæl. Liebeskind coveret er rigtig smuk med leopardprintet. Den fås i tre farver, og jeg er mest til den røde og blå.

Hvilket outfit kan I bedst lide? Skal I selv iføre jer nytårskjoler med glimmer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *