Billige FRAKKER TIL STORE KVINDER

Jeg har fået en forespørgsel fra en læser, som leder efter frakker til store kvinder. Hun synes kort sagt, at det er en umulig opgave at finde en pæn og moderne frakke, som hun samtidigt kan passe! Hun er frustreret, og nu vil hun bare gerne have nogle forslag til frakker til store kvinder. Det forstår jeg godt, og det skal hun naturligvis have! Jeg har forsøgt at gøre mit bedste til at finde frakker, som jeg mener, at alle kan passe.

Jeg forestiller mig, at oversize frakker må være et hit for de fleste. Selvfølgelig skal frakken heller ikke være for oversize, så man kommer til at drukne i den og mest af alt ligne en hvalros! Det er ren held i uheld, at en af modetendenserne i år er oversize herrefrakker, så der burde være et stort udvalg i butikkerne og på webshops.

Opgaven er naturligvis ikke helt nemt, da vores kroppe er SÅ forskellige, så hvad der er meget flatterende for den ene krop, sidder måske ikke i skabet på en anden! Men jeg har gjort mit bedste, og så må I endelig komme med nogle inputs, hvis I kender nogle frakker til store kvinder, som er anbefalesværdige!

OG så må jeg lige sige, at selvfølgelig er fokus ikke kun på frakker til store kvinder; det er naturligvis alle kvinder, der vil være smukke iført nedenstående frakker. Jeg har bare taget udgangspunkt i, at ’store’ kvinder også skal kunne passe frakkerne!

GESTUZ ROSA COAT frakke til store kvinder oversize GESTUZ ROSA COAT frakke oversize til store kvinder
GESTUZ ROSA COAT KOSTER 1.995 KRONER OG KAN KØBES HER

Gestuz er et af mine favoritter mærker, da de formår at lave designs, som er gennemførte gang på gang. De formidler de mest klassiske items på den mest fine og feminine måde, som giver mig en lyst til at købe alle deres kollektioner – hvis bare min pengepung kunne følge med! Denne rosa frakke er bestemt et fint bud på, hvad man kan iføre sig her i efteråret. Modellen er lige, og overfladen af frakken består af uld! Så lækker frakke!

MBYM AGNES ALLICE BLAZER oversize til store kvinder frakker frakkeMBYM AGNES ALLICE BLAZER store kvinder frakke frakker oversize
MBYM AGNES ALLICE BLAZER KOSTER 1.395 KRONER OG KAN KØBES HER

MbyM har lavet en kollektion, som har overrasket mig så positivt. Deres nyeste kollektion er fyldt med items, som er rigtig lækre og til fornuftige priser. Jeg har førhen ikke været den største tilhænger af MbyM’s tøj, men jeg er meget begejstret for fx ovenstående jakke! Den er super lækker, og så har den en perfekt pasform. Den er tilpas oversize og er altså slet ikke for meget, og så elsker jeg, at de leger videre med pastelfarve modetendensen.

DIESEL ARYE OVERCOAT frakker til store kvinder frakke oversizeDIESEL ARYE OVERCOAT oversize store kvinder frakke frakker
DIESEL GUSS KLASSISK FRAKKE KOSTER 1.995 KRONER OG KAN KØBES HER

Det må siges at være den vildeste og sejeste pelsjakke! Jeg tænker lidt, at det kræver sin kvinde at bære Diesel pelsfrakken, fordi den er så opsigtsvækkende og markant! Den vil uden tvivl skabe en masse opmærksomhed, fordi den er, som den er – til gengæld skriger den af eksklusivitet og luksus! Prisen er dog også i den høje ende af skalaen, da den kan købes for 2.795 kroner.

VERO MODA EXPERT JACKET frakker til store kvinder oversize frakkeVERO MODA EXPERT JACKET oversize frakke store frakker til kvinder
VERO MODA OVERGANGSJAKKE KOSTER 399 KRONER OG KAN KØBES HER

… Og så til en helt anden pris ; ) Nemlig denne oversize jakke fra Vero Moda til 799 kroner. Jakken kan forstås i to pastelfarver, og den vil være så fin med et lækkert halstørklæde til. Jeg tænker, at den også sagtens kan bruges som forårsjakke / overgangsjakke. Den er super fin og ret praktisk med sine to lommer med lynlås foran. Den grønne farve er klart min favorit – af den simpe grund, at vi allerede har set en masse til lyserød og fortsat vil komme til det ; ) Så synes jeg altså, at det er på sin plads at præsentere den grønne farve lidt her i efteråret!

Kommentarer

    • SD skriver

      Den er også SÅ fin!!

      Og så skal du ikke være ked af, at du placerede din kommentar til det forkerte indlæg. Har bidt mærke i, at flere gør det, så jeg må lige få kigget på en løsning! ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *