OVERTØJ PÅ TILBUD

Lige nu er der overtøj på tilbud, og jeg har selv overvejet at klikke lidt forskelligt hjem, hvis det ikke var fordi jeg allerede havde købt en jakke eller to for meget i år ; ) Jep, jeg har et problem med at erhverve mig alt for mange jakker hvert år. Min konto siger også pænt nej tak til flere jakker lige i øjeblikket, så jeg må hellere lade være!

Er jeg den eneste, der holder alt for meget af at købe overtøj på tilbud? Jakker er nok det, som jeg køber mest af… Synes bare, at man skal have jakker til alt vejr, ikke? ; ) Boozt kører lige nu en kampagne, hvor man kan spare op til 40 % på overtøj, og det gælder til på torsdag, så hvis du står i en situation, hvor du mangler overtøj på tilbud, så gælder det om at slå til i denne uge.

(U)heldigvis får jeg nyhedsbreve fra Boozt hver dag, så der tikker ind med fristelser, og det er ikke altid nemt at holde sig fra de gode tilbud, som Boozt sender afsted med disse nyhedsbreve! Ofte kommer der jo vigtige rabatkoder med ekstra rabatter, og det skal man da ikke gå glip af, vel? Ha ha.

I dag har jeg fundet lidt forskelligt iblandt Boozts udvalg af overtøj på tilbud, og meget af det kunne jeg se mig selv i. Der er rigtig mange fine at vælge imellem, og de passer til de forskellige vejrtyper, som vi kan forvente her i Danmark, så man er godt udrustet til al slags vejr. Der er otte modeller at vælge imellem, lad os se på dem:

jakker udsalg rabatkode rabat sommerjakke forårsjakke boozt

DU KAN KØBE OVENSTÅENDE OVERTØJ PÅ TILBUD HER:
1. THE NORTH FACE W 1985 MOU JKT SE 699 419,40 // 2. MODSTRØM YUMI 1600 960 // 3. SELECTED FEMME BUFF LEATHER JACKET 2299.95 1379.97 // 4. B.YOUNG CAPI JA 699.95 349.98 // 5. SELECTED FEMME SFCHAR LS JACKET 799.95 479.97 // 6. SOAKED IN LUXURY ROMEOCOAT 999 609 // 7. ESPRIT COLLECTION COATS WOVEN 1199 749 // 8. EDC BY ESPRIT JACKETS OUTDOOR LEATHER 1399 839.40

Mine favoritter blandt ovenstående udvalg er nr. 3, 5, 6 og 8! Det bamsede look, som er repræsenteret af jakkerne nr. 2 og 6, er en tendens, som længe har været populær hos mange! Det er en trend, der er gået igen og igen de seneste par år – jeg har faktisk endnu ikke en jakke af denne type, men de har også sin charme, synes jeg. Der er ingen tvivl om, at biker looket, som kan ses på jakkerne nr. 3 og 5, er kommet for at blive! Det ser så cool ud med disse oversize og rå jakker, som kan tilsættes til fine kjoler for at skabe lidt kontrast. Ruskind har også længe været populært, og der er ingen grund til, hvorfor det ikke skulle være! Denne type ruskindsjakke af EDC By Esprit er i rigtig god kvalitet, og lige nu spares der altså op til 40% på disse jakker : )

Har I en favorit?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *