Boozt rabatkode

boozt rabatkode udsalg modetendenser tilbud

BOOZT RABATKODE OG TILBUD

AKTIVE RABATKODER OG TILBUD:

  • FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN SPDK29H

Boozt er en online webshop, som tilbyder tøj, sko og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Boozt blev etableret i 2009 og har hovedkontor i Malmö, Sverige. Boozt har succes, fordi webshoppen tilbyder sine kunder et stort udvalg af flere hundrede brands, og der er altid mulighed for gratis levering (ved køb over 499,-) og fri returnering. Leveringen sker i løbet af 1-2 hverdage. Når du handler på Boozt.com, kan du vælge, om det er GLS eller UPS, der skal levere pakken til dig. Hvis du ønsker, at din pakke skal leveres til en erhvervsadresse, er det også en mulighed. Uanset dit valg af levering vil det være gratis, når du handler for minimum 499 kroner.

Blandt Boozts store udvalg af tøj finder du et stort udvalg af mærker. Der er over 400 brands tilgængelige på Boozt.com, og det dækker blandt andet over Samsøe & Samsøe, Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Ray-Ban, Vero Moda, Mango og meget mere! På Boozt.com finder du altid et stort udsalg, så hvis du godt kan lide at spare penge, er det stedet, hvor du skal shoppe! Sommetider er det muligt at bruge de tilgængelige rabatkoder på allerede nedsatte varer, så det giver altså mulighed for at spare rigtig mange penge! Boozt.com er nemlig ikke nærige med procenterne, når der er udsalg, så du har rig mulighed for at spare penge og gøre dig nogle gode køb, når du benytter dig af en Boozt rabatkode.

Boozt har verificeret betaling og er en e-mærket webshop. Du kan betale med faktura, PayPal, kreditkort eller Mobilepay. På Trustpilot har Boozt fået 9 ud af 10 mulige stjerner, så du kan trygt og sikkert bruge Boozt, når du skal shoppe online. Du behøver altså ikke at bekymre dig, når du bruger din Boozt rabatkode, for webshoppen er troværdig og professionel. Boozt har markeret sig som en stor webshop, og det er efterhånden mange danskeres foretrukne sted at shoppe tøj, sko og tasker.

Boozt har et professionelt og serviceminded kundeservice, der står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, hvis du står inde med noget. Du kan altid ringe til deres kundeserviceafdeling på 89 88 11 34. Deres kundeserviceafdeling har åbent alle hverdage fra mandag til fredag i tidsrummet 08.00 til 19.00.