Ellos rabatkode

ellos-rabatkode-tilbud-udsalg

ELLOS RABATKODE OG TILBUD

AKTIVE RABATKODER OG TILBUD:

  • Hvis du er ny hos Ellos, får du 40% rabat og fri fragt, hvis du tilmelder dig som kunde HER*

*Vilkårene: Rabatkoden kan bruges ved nybestillinger, når der bestilles for minimum 200 kroner, når rabatten er fratrukket. Rabatkoden kan bruges på tøj, sko, tasker, bolig og belysning. Du betragtes som en ny kunde hos Ellos, når du ikke har handlet på webshoppen inden for de seneste to år. Rabatkoden kan kun benyttes én gang, og rabatkoden kan ikke bruges sammen med andre tilbud eller allerede nedsatte varer.

Ellos er en e-mærket webshop, som har eksisteret siden 1947, hvor webshoppen blev grundlagt af Olle Blomquist. Det er en meget troværdig hjemmeside, så du kan trygt og sikkert bruge din Ellos rabatkode på webshoppen.

Hvis du vælger, at leveringen skal være som en normalpakke, tager leveringstiden en uges tid fra bestillingsdato. Du bliver orienteret om pakken via SMS og mail, når du kan hente din pakke. Den kan hentes på det nærmeste posthus eller udleveringssted, som du foretrækker. Det koster 49,90 kr, hvis pakken skal hentes på posthuset. Hvis du foretrækker, at pakken skal sendes hjem til din adresse, koster det 10 kroner ekstra. Der er 14 dages retur- og bytteret.

Ellos har en kundeserviceafdeling, der altid står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål eller Ellos rabatkode. De kan kontaktes mandag til fredag i tidsrummet 07.30-21.00 og lørdag-søndag i tidsrummet 09.00-17.00. Du kan kontakte dem telefonisk på 70 100 200 og på mail på service@ellos.dk.

Brug din Ellos rabatkode og spar masser af penge nu!