Miinto rabatkode

miinto rabatkode udsalg tilbud dame kvinde mand børn unge

 

MIINTO.DK RABATKODE OG TILBUD

AKTIVE RABATKODER OG TILBUD:

  • Hvis du tilmelder dig Miintos nyhedsbrev, modtager du per mail en rabatkode på 10%*. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet HER

*Rabatkoden er gældende i syv dage!

Miinto.dk er et koncept, som samler mange landsdækkende butikker inden for tøj, sko og tasker på én platform. Det sikrer, at der er et stort udvalg af danske såvel som internationale brands fordelt på over 100.000 produkter. Miinto er et trygt sted at handle, da der tilbydes sikker betaling, som kan foregå via kreditkort eller faktura/delbetaling, så du har mulighed for at handle på din mest foretrukne måde. Miinto.dk tilbyder gratis fragt, når du handler for mindst 499 kroner. Leveringen tager 1-4 hverdage, og du har 14 dages returret.

Når du handler på Miinto.dk, kan du selv bestemme, om du vil have din ordre tilsendt med GLS eller PostDanamrk. Når du har bestilt dine varer, og ordren er sendt af sted, modtager du en mail fra Miinto.dk, hvor din trackingnummer indgår, således du hele tiden er opdateret om, hvor din pakke er, og hvornår du kan forvente at modtage den.

Miinto.dk har hovedkontor i København. Hvis du har nogle spørgsmål til din ordre eller lignende, kan du ringe til deres kundeserviceafdeling på 88 80 86 86. Kundeserviceafdelingen svarer på alle henvendelser mandag-torsdag i tidsrummet 07.00 til 17.00. Om fredagen har de åbent fra 09.00-1600, og om lørdagen har der åbent fra 12.00 til 16.00. Det er også muligt at sende dem en mail på kundeservice@miinto.dk.

Miinto.dk er en e-mærket webshop, så du kan trygt handle på webshoppen.