Ramte du modetrenden i den første halvdel af 2017? Få svaret her, hvor vi evaluerer på den første halvdel af 2017

Inden vi ser os om, så daler temperaturen og jakken skal snart findes frem, men inden vinterdepressionen rammer os, tager vi et kig tilbage på den første del af 2017.
Vi skrev i 2016 en artikel, hvor vi gjorde det ret klart at vi ikke længere skulle klæde os i kedelige farver som sort, hvid og grå, men derimod vove os ud i helt nye farvekombinationer, som vi nok på daværende tidspunkt næppe havde troet på.

tasker og kjoler

Man træder ikke meget forkert når man konkluderer at reglerne for hvordan man klæder sig stille og roligt er i opbrud. Der bliver mere og mere plads til leg, som kommer til udtryk gennem helt nye kombinationer af styles, farver og print.

Tre trends, som vi var sikre på ville slå igennem i 2017 forsøger vi herunder at evaluere på, for at se om det for alvor slog igennem.

  1. Grafiske mønstre

Med tydelige referencer til sportsverden, fortsatte de atletiske tendenser med mønstre og farver, der giver et mere feminint take på den ellers meget maskuline street-trend, vi har set igennem de sidste sæsoner.

Hvor farverne har været stærke og mønstrene grafiske, så har denne trend slået godt igennem i den første halvdel af 2017. Et af de punkter vi bør notere os er de tætsiddende styles, som viser mere form og figur end nogensinde før.

Vi ser dette meget ude på gaden – vi tror derfor denne trend strækker sig helt ind i 2018.

  1. Striber

Nu tænker du nok: ”Striber er da ikke nyt – det har vi set i mange år” hvilket du selvfølgelig også har ret i. Vi ser dog nogle tendenser i starten af 2017, hvor designerne har udviklet på selve konceptet omkring brugen af striber. Der bliver mikset på kryds og tværs, hvor kjoler får nogle helt nye designs.
Striberne bliver også flittigt brugt på tasker til kvinder, hvor man har givet de klassiske striber helt nyt liv med spændende kombinationer, som vi hidtil ikke har set.

  1. Pink

I forlængelse af den søde lyserøde farve, som vi har set præge kvindemoden de seneste år, så begynder modebillet af ændre sig i takt med at den mere hidsige pink har gjort sit indtog. 

Vinteren 2017
Som altid, så er foråret markant mere spændende hvis vi kigger på farvevalget. Vinteren bliver som oftest præget af de mere neutrale farver, som passer årstiden godt. De mørke klassiske farver vil bliver taget i brug igen i 2017, hvor blandt andet pelsjakker og faux fur jakker vil vinde endnu mere markedsandele end hidtil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *