Regntøj til kvinder

Forleden dag skrev jeg et indlæg, hvori jeg delte mine tips til gummistøvler til kvinder. Læs indlægget HER! Så i dag tænker jeg, at det er meget passende at lave et indlæg med regntøj til kvinder. Jeg er så positivt overrasket over, hvor fint og moderne regntøj til kvinder er blevet. Engang kunne regnjakkerne fås i pangfarver, men nu er udvalget med regnjakker altså ret fint og pænt. Det er sjovt, hvordan regnjakker lige pludselig kan være noget, som man gerne vil hoppe i, fordi det er pænt?!

Jeg har længe haft et godt øje til mærket Rains. Det er et mærke, der har fokus på regntøj til moderne og stilbevidste kvinder. Da Danmark er et land tæt på havet og har vestenvinden ved sin side, er det en god idé at erhverve sig noget smart og fint regntøj, der er vandtæt og pænt at se på. Rains sørger for, at vi kan iklæde os regntøj, som vi ikke skammer os over at have på. Det er fedt og innovativt, at der er fokus på det pæne regntøj til kvinder. Det er et mærke, som har fokus på alt, hvad vi skal bruge til en regnvejrsdag. Det betyder altså, at Rains tilbyder et stort udvalg af regnfrakker, regnjakker, regnbukser og meget mere.

Rains er derfor et mærke indenfor regntøj, som jeg godt kan anbefale. Jeg har selv længe haft et godt øje til mærket, fordi jeg godt kan lide deres design og særpræg på regnsæt. De sørger for at bruge lækre materialer, som er vandtætte og i god kvalitet. Det gode ved regntøj er jo, at man ikke behøver at have et stort udvalg af dem derhjemme, så det er OK at give lidt ekstra for regntøjet. Regntøj til kvinder er noget, som man skal investere i!

I denne anledning har jeg lavet en collage bestående med regnjakker til kvinder, hvor der er lidt forskelligt at vælge imellem. Mange af regnjakkerne kan fås i forskellige farver, så klik ind på de forskellige links og find den smarte regnjakke, der passer dig bedst. Priserne spænder mellem 749 og 1.095! Det kan føles som en del penge, når der er tale om regntøj til kvinder, men det kan betale sig at købe noget lækkert regntøj til efteråret!

regntøj regnjakker til kvinder dame damer online udsalg rabat tilbud

LINKS: 1. Minimum Kirsten Parkaer racing green 949 // 2. Rains Curve parkaer grey 749 // 3. Rains regnjakke / vandafvisende jakker soil 749 // 4. Derbe Peninsula fischer regnjakke 1.095 // 5. Rains regnjakke grey 749 // 6. Derbe Travel Vichy regnjakke navy coral 1.095

Jeg er helt vild med nr. 2, 3 og 6! De er fine, enkle og elegante! Men jeg synes faktisk, at de alle seks er lækre! Det er fedt, at de er så forskellige, for det siger også noget om, hvor innovativt det er blevet med at producere og designe regntøj til kvinder. Det er vigtigt og sejt, at der er kreative producenter og designere, der videreudvikler den kedelige regnjakke og formår at skabe nogle designs, som vi rent faktisk gerne vil erhverve og iføre os :-) Hvilken af de seks ovenstående er jeres favorit?

/AFF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *