Rygsække til unge

Jeg har tidligere skrevet om Ilse Jacobsen tasker HER, som er er perfekte til skolebrug. Så jeg tænkte, at jeg denne gang ville komme lidt ind på rygsække til unge, som er blevet en tendens, der er blevet mere og mere populær. Det er fedt, at rygsække til unge er blevet så populært, fordi det har sine fordele.

For det første er det en virkelig praktisk taske, som er god for ryggen og stadig ser lækker ud. Der er mange high end designere, der er kommet med bud på de perfekte rygsække til unge, så hvis du vil med på modetendensen, så er der stor mulighed for at købe en fed rygsæk, eftersom high street mærkerne har designet smukke og billige alternativer.

En anden fordel ved rygsække til unge er, at de er super nemme at have med på farten, fordi de er placeret på din ryg, og ens taske føles altså ikke lige så tung at gå med, som hvis det havde været en taske, som man ville bære med sine arme. Rygsækkene kan fås i mange forskellige varianter, og det må være så skønt for fx studerende, at det er blevet moderne, da det er skånsomt for ryggen.

Jeg kan huske dengang Eastpak tasker var populære – årh, der var ikke en eneste i min folkeskoleklasse (eller skal vi sige årgang?), der ikke ejede et par, men til gengæld tror jeg, at vores rygge var yderst taknemmelige for det valg : ) Det er super nødvendigt at være praktisk, når det kommer til tasker, som skal bruges skole- eller arbejdsrelateret, da de ofte er fyldt med notesblokke, computer, bøger osv, så de bliver hurtigt tunge at gå rundt med.

Jeg har fundet lidt forskellige rygsække til unge i nedenstående collage, som byder på rygsække, der er trendy og smukke. Det er altså rygsække, som er til gode priser, og som man har lyst til at bruge. Taskerne kan bruges i mange forskellige sammenhænge, så det gælder uanset, om man skal ud at shoppe, på arbejde eller i skole. Det er rygsække, som kan bruges til mange formål, og det er fedt med fleksibilitet, der samtidigt er et smukt design.

rygsække til unge online tilbud udsalg rabatkode calvin kleinLINKS: 1. Matt & Nat Brave rygsække cocoa 799 // 2. Herschel Dawson rygsække black 649 // 3. Karl Lagerfeld grainy rygsække black 3.495 // 4. Even&Odd rygsække black 349 // 5. Calvin Klein Jeans rygsække grey 799 // 6. Friis 247365 Bina rygsække navy 599 // 7. Becksöndergaard T-joval rygsække black 599 // 8. Esprit rygsække black 599

Er de ikke bare super fede? Jeg er helt vild med Karl Lagerfeld og Esprit taskerne, som jeg synes er rigtig gode bud til rygsække til unge. Jeg synes, at det er vigtigt, når du skal købe en ny taske, at du fokuserer på høj kvalitet og gode materialer. Det er så vigtigt, når der købes tasker, at man er villig til at give lidt ekstra for tasken, så den er slidstærk og kan holdes til at blive anvendt.

/AFF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *