Sådan bliver du klar til foråret

Kaldenederen siger, at vi befinder os i foråret. På trods af, at vi allerede har forår, er det de færreste af os, som har lyst til at tage overgangsjakken og fine små ballerinaer på. En fordel (og måske den eneste) ved at temperaturen stadig er omkring frysepunktet er, at vi stadig har tid til at forbedre os på temperaturen er rigtig forårsagtig. Vi tipper derfor til, hvordan du bliver klar til foråret.

En ny sæson

Man kan næsten ikke gå ind i en ny sæson uden at skulle opdatere sin garderobe med de nyeste tendenser. En af de vigtigste investeringer man skal gøre sig til foråret er en trenchcoat. En trenchcoat er den perfekte overgangsjakke og dertil går den aldrig af mode. Hvis du allerede er den heldige ejer af en god kvalitetstrenchcoat, er det måske på tide, at du investerer i en trenchcoat i årets farve – nemlig lyserød. Umiddelbart kan en lyserød trenchcoat virke lige lovlig vovet. Dog er den slet ikke så svær at style, som det lyder. Tænk blot på, hvor let det vil være at pifte et helt outfit op. Hvis du ikke allerede ejer en trenchcoat, så investér i en i en neutral farve såsom i sort eller beige. Udover en trenchcoat er en anden god investering kjoler. Der findes kjoler i utallige farver og former. Denne sæson skal du købe en blomstret midikjole. Man kan sagtens bruge en blomstret midikjole her i efteråret. Hvis man ikke er til strømpebukser, kan en midikjole styles med et par cowboybukser, som giver et cool udtryk. Desuden kan du genbruge kjolen til sommer med et par bare ben.

Sommerkroppen

Er du også gået i stå med nytårsforsættet om at tabe dig, så er det på tide at begynde igen. Hvis du skal nå at få en rigtig bikinikrop er det på tide at begynde. Det kan være svært at finde motivationen til at træne. Et godt råd til det, er at melde sig ind i fitnesscenter, hvor der bliver tilbudt holdtræning. Holdtræning er med til at sikre dig en god træning, hvor man forbrænder mange kalorier. Hvis man ikke har det økonomiske råderum til at være medlem af et fitnesscenter, så er der andre muligheder. Man kan for eksempel købe en yogamåtte, hvor man enten kan udøve yoga eller blot lave træningsøvelser. Hvis man mangler inspiration til, hvilke træningsøvelser man kan lave på en måtte, er der mange videoer på nettet, som kan vejlede dig. Når man træner, er det vigtigt, at man ikke glemmer at spise sund og varieret mad. Der findes efterhånden mange hjemmesider, hvor man kan finde inspiration til sund mad.

Plej dig selv

Nu hvor du motionerer og spiser sund og varieret kost, så er det vigtigt, at man ikke glemmer at pleje sig selv. Så trænger du til at få klippet håret, så bliv rigtig forårsklar med en kort page og et par lyse striber. Derudover er det en god idé at få en permanent hårfjerning i god tid, så man er klar til, at temperaturen tillader, at man kan gå med bare ben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *