Sådan holder du en indflytterfest med stil

Har du netop fået ny lejlighed, eller købt dig et nyt hus og er i endelig kommet på plads med møbler, fået pakket ud og nu vil i gerne holde et brag af en indflytterfest, så giver vi dig her nogle simple tips til hvordan du holder en rigtig god fest og tager dig godt af dine gæster. Det vigtigste er nemlig at alle får en god og sjov dag, så læs med her om hvordan du holder den gode fest.

Sørg for lidt mad og drikke til dine gæster

Hvis du invitere dine gæster tidligt på dagen, så bør du sørge for at der er lidt og spise og drikke og i løbet af dagen, det behøves ikke være det helt vilde. Er det eksempelvis sommer når i holder festen, så kan du nemt tænde op i grillen og så bare smide lidt kød og pølser på grillen. Udover det kan du have et snack bord med chips og drikkelse, det kan være sodavand, lidt øl og måske lidt alkohol. Hvis festen skal foregå til langt ud på natten kan du sagtens sige til dine gæster at de selv skal have lidt ekstra sprut med.

Gør hjemmet klar og pynt op

Da dit hjem er helt nyt har i helt sikkert haft meget at se til med at pakke ud, hænge malerier og fotos op på væggen, hænge lamper op og meget andet. Men lige denne aften kan du godt pynte lidt op og gøre det hele lidt festligt, det behøves heller ikke være det helt vilde, men som minimum skal du have gjort dit hjem helt rent, så det kan vises frem for venner og familie.

Husk at give gæster en ønskeliste i god tid

Dine gæster vil helt sikkert spørge dig i god tid om hvad du ønsker dig i indflyttergave, men hvad skal man lige ønske sig og hvor meget kan man forvente at få for? Det er meget forskelligt, så lav en liste med lidt forskellige ting i forskellige prisklasser, så kan folk selv finde frem til hvad de vælger at give dig, nogle har flere penge end andre så det er en god måde at gøre det på. Det kan dog være svært at komme på hvad man ønsker sig, så brug eventuelt end side som Gavespot.dk til at danne dig et overblik over hvad du ønsker dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *