Sådan kommer modetendenserne til at være i 2018

Moden er en foranderlig ting, hvorfor vi også hele tiden må være på vagt omkring hvad der rør sig på både det danske marked, men ikke mindst det udenlandske marked. Vi følger med lys og lygte trends som stormer frem i udlandet, da dette ofte kan afsløre rigtig meget omkring hvad vi kommer til at opleve i Danmark. Disse trends dækker over forskellige brancher, som blandet andet kunne være møbler samt ikke mindst tøj, som vi så hjertens gerne vil ramme plet når vi shopper efter. Men hvorfor er det vi som forbruger har behov for at ramme trenden til fulde?

At være med på moden er fantastisk – det vidner om at man har fingeren på pulsen, samt økonomien til at shoppe nyt, så snart at der spottes en ny trend. Så hvis du har planer om at købe de helt store hit i 2018, så sender vi dig i denne artikel lidt på rette vej, da vi har fået nogle idéer om hvad der kommer til at hitte i 2018.

Sådanne møbler bliver populære

Hvis vi starter med at kigge på møblerne, så har vi haft nogle kig på udlandet, samt hvilke producenter som ofte er førende. Vi kan tydeligt se, at hele verden har forsøgt at gøre deres sortiment markant mere nordisk, hvorfor deres interiør også afspejler noget minimalistisk design. Dette er helt perfekt for os, da vores møbelforretninger herhjemme ofte er præget af, at man har disse danske designs – et klassisk eksempel ville være en helt almindelig sort lædersofa, som igen i år ser ud til at blive populær.

Med andre ord, så ser det ud til at de mange producenter verden over er begyndt at tilpasse sig den måde hvorpå vi har produceret møbler i Danmark i flere år.

Den mode som rammer tøjbranchen

Når vi kaster et blik overmod tøj branchen, så er det pludselig noget helt andet vi ser end hvad vi spotter i interiør branchen. Hvor tøj branchen ofte er præget af farver og ikke så meget stilen. Vi har været i marken og spottet nogle skjorter, for at se hvor vi kommer til at ligge i 2018, samt hvilke farver vi skal forvente at vores skjorter skal præges med. Vi har kunne erfare, at skjorter med prikker synes at være noget helt vildt moderne – især simple farver som blå i forskellige nuancer kunne godt blive en succes.

Det er stadig for tidligt at gisne om hvad der bliver de helt store modetrends i 2018, dog kan vi godt fornemme, hvilke trends som kommer til at præge det tidlige forår. En ting er dog sikkert – 2018 bliver en spændende år modemæssigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *