Sådan skruer du op for komforten i klædeskabet til forår

Foråret ankommer indenfor en overskuelig periode af tid, og med sig bringer det en god mulighed for at få skiftet lidt ud i garderobeskabets inventar. Det er ikke vejr til sandaler endnu – det er først til sommer. Det er heller ikke vejr til vinterstøvler – det er det ved at blive for varmt til. Find derfor et par lækre sneakers, nogle støvletter eller nogle stilede sko med en god hæl på.

Særligt et par fede sneakers kan virkeligt gøre noget ved et outfit, som eller er afdæmpet og i neutrale farver. Spraglede farver og et oldschool udseende bringer fokus på de sneakers, som du har på – og det er rigtigt friskt udseende i forårsperioden, når det efterhånden er slut med, at alle ens sneakers bliver våde af sjap, sne og slud.

Lækre sko udenfor, hyggelige hjemmesko indenfor

Når du har overvejet mulighederne for fodbeklædning til udendørs brug, så er der også et andet punkt, som du kan medregne – indendørssko. Der er ikke tale om indendørssko til træningsbrug, men indendørssko til hyggebrug. Der er rige muligheder for at anskaffe sig et par lækre hjemmesko, som giver maksimal komfort og virkeligt sætter en prik over i’et i hyggeligt. Shepherd er for eksempel et blandt mange mærker, hvor hjemmesko er i blandt sortimentet. Der er her tale om hjemmesko, som har en yderside lavet af skind og en pelset inderside, som virkeligt er gode og bløde mod fødderne. De er altså både hyggelige, komfortable og flotte at se på. På iloveshoes.dk kan du blandt andet finde disse hjemmesko og mange andre slags.

Cardigans – stilet og behageligt

Når hjemmeskoene og et par sneakers er krydset af indkøbslisten, så skulle man næsten være et skarn, hvis man ikke tog et kig på internetbutikkernes udvalg af cardigans. Cardigans er en fantastisk måde at klæde sig stilfuldt, mens man samtidigt beholder komforten. Der findes store, vamsede og åbne cardigans, som virkeligt er en god aften hjemme i sofaen værdig. Der findes også de mere tætsiddende og korte cardigans, som passer godt med en skjorte indenunder, så man får sit forretningslook på.

Cardigans kan være meget alsidige, hvilket gør dem relevante, når der tales komfort – man kan klæde sig formelt med en cardigan, mens man beholder al komforten. Find her mange lækre cardigans, som passer til alle situationer og begivenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *