Skoletasker til unge 2015

Jeg tror, at de fleste af os er ved at forberede os mentalt til skolestart igen. Vi har nemlig ramt august måned, og for mange er det altså ensbetydende med, at skolen snart begynder. Nogen skal i gang med næste semester, mens andre skal begynde på ny uddannelse og er spændte på det. Begge dele er fantastiske, og jeg glæder mig selv til at skulle i gang igen! For at forberede mig mentalt på skolestart kræver det altid en god omgang shopping, så jeg har været  på udkig efter skoletasker til unge 2015.

Jeg har længe brugt en Day taske som skoletaske, og det har fungeret fint, men nu har jeg behov for en ny taske. Ny start, ny skoletaske! Hvis I selv er interesseret i en af de klassiske Day Birger Et Mikkelsen takser, har jeg taget en med i collagen, så det er der rig mulighed for. Formoder stadig, at det er en af de mest populære skoletasker til unge 2015. Det er også en fantastisk og rummelig taske, så det skal der ikke herskes nogen tvivl om.

Jeg har selv længe overvejet en Markberg taske, fordi jeg sidste efterår blev forelsket i en model, men så blev den udsolgt, og nu overvejer jeg den igen. Nu er det jo aktuelt, så hvorfor ikke? Ellers kunne en af de nedenstående skoletasker til unge 2015 også friste. I denne omgang har jeg holdt mig til klassiske skoletasker, for det er sådan, jeg foretrækker dem. De skal være simple og tidsløse, så jeg ikke bliver træt af dem, og det ved jeg, at jeg ikke bliver, hvis jeg køber en af de nedenstående tasker til kvinder i collagen.

Prisklassen for taskerne spænder bredt, men jeg har holdt mig til flest tasker, der koster omkring de 299, og det synes jeg er ganske glimrende for en ny skoletaske. Taskerne er i gode materialer og god kvalitet, så de vil være superanvendelige til skolebrug. Normalt vil jeg gerne give lidt ekstra for en skoletaske, fordi de har en stor betydning for ens hverdag. De slæber på bøger, noter og computer, og samtidigt er det en selv, der skal gå rundt med tasken dagen lang, så tasken skal gerne være funktionel og god ved kroppen.

Mange er begyndt at hælde mere og mere til rygsække, og det forstår jeg godt. Det er så meget sundere, omend det ikke er alle, der synes, at de er lige så kønne som almindelige skuldertasker, så kan det virkelig betale sig at investere i en rygsæk for kroppens skyld. De belaster ikke lige så meget som skoletasker, og det er værd at tage med, synes jeg :-) Jeg har derfor taget tre eksempler på smukke rygsække med, som alle vil være fantastiske til skolebrug. Hvad synes I om rygsække?

Lad os se på de ni skoletasker til unge 2015. Forhåbentligt er der lidt til enhver smag :-)

skoletasker til unge skoletaske kvinder udsalg rabat billige tilbud

LINKS: 1. Michael Michael Kors Jet set Travel Shopping bags black 2.295 // 2. Even&Odd Rygsække black 199 // 3. Anna Field Shopping bags brown 299 // 4. Day Birger et Mikkelsen Gweneth shopping bags black 399 // 5. Even&Odd shopping bags black 249 // 6. Valentino Impressionism håndtasker nero 1.095 // 7. Even&Odd rygsække black 299 // 8. Pieces Pcron rygsække black 299 // 9. Topshop Delta shopping bags black 699

Jeg har længe gerne ville have en Michael Kors taske, da de er så fantasistiske! De er rummelige, smukke og har et fint design! Desværre synes jeg bare ikke, at jeg har haft så meget held med at finde en taske med sølv hardware, hvilket er det, som jeg foretrækker, men årh, måske man bare skulle snuppe tasken med guld hardware? Så smuk jo. Jeg er faldet pladask for rygsækkene fra Even&Odd. De er virkelig smukke, og så er jeg vild med materialerne og detaljerne på dem : )

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *