SMUKKE OG BILLIGE FORÅRSJAKKER

Foråret er over os, og jeg har nydt de dage, hvor solen har vist sig fra sin bedste side og spredt en masse glæde over os! Det er utroligt, hvordan solskin kan forbedre ens dag med 110% – og lige så utroligt hvor meget ens humør bliver påvirket, når regnen og kulden overtager! Det forhindrer mig dog ikke i min jagt efter smukke og billige forårsjakker, for jeg mangler i den grad nogle forårsjakker til en fin pris og længde!

Selvom jeg aldrig før har købt så mange jakker, som jeg har gjort på det seneste, så føler jeg altså stadig, at jeg mangler en ordentligt forårsjakker. Jeg har et par stykker, men de går mig til numsen, og jeg vil gerne have et par smukke og billige forårsjakker, som har en pæn længde! ASOS er altid min to-go sted, når jeg leder efter en uspecifik vare, for deres sortiment er så åndssvagt stort, at sandsynligheden for at finde det helt perfekte item er ret stor ; )

Derfor gik jeg altså i gang med at finde nogle smukke og billige forårsjakker på ASOS, og det gav gevinst! Jeg har fundet 10 forskellige forårsjakker frem, og de er alle SÅ smukke, hvis man spørger mig! Der er masser af pastelfarver (ja okay, jeg er nok ikke ovre den tendens endnu), og der er lidt mønstre / tern! Lige som jeg kan lide det! :-)

Priserne er meget fornuftige taget i betragtning af, at det er jakker, og det er i god kvalitet og lækre materialer! Jakker, sko og tasker er de items, som jeg gerne bruger lidt ekstra penge på, da det er noget, som gerne skulle holde mere end én sæson, og så vil jeg gerne give lidt mere for det!

Lad os se på de nedenstående 10 smukke og billige forårsjakker, som jeg har fundet fra ASOS’ store udvalg!

billige forårsjakker asos udsalg rabatkode modetendenser

DU KAN KØBE ALLE JAKKER HER
1. ASOS CAPE IN PASTEL CHECK 749.99 // 2. ASOS DUSTER COAT 599.99 // 3. ASOS MAC WITH TAB DETAIL 749.99 // 4. ASOS BIKER JACKET IN WOOL WITH ZIP DETAIL 499.99 // 5. ASOS WATERFALL TRENCH 699.99 // 6. WAREHOUSE DUSTER COAT 599.99 // 7. SISLEY JACKET IN GEOMETRIC PRINT 949.98 // 8. ASOS COAT WITH COCOON FIT IN TEXTURED WOOL 849.98 // 9. ASOS PEA COAT IN DOUBLE BREAST 849.98 // 10. ASOS COAT WITH PETER PAN COLLAR 749.99 

Flere af de ovenstående smukke og billige forårsjakker kan fås i flere farver, så det er værd at tjekke dem ud for at se, om en anden farve vil falde mere i jeres smag :-) Der er ingen tvivl om, at jeg har nogle klare favoritter blandt ovenstående. 1, 2, 5, 7 og 10 er mine yndlings, og jeg kunne meget vel forestille mig, at jeg klikkede nr. 7 og 10 hjem til mig på et tidspunkt. Især jakken fra Sisley er jeg meget hooket på. Elsker mønstret!

Har I en favorit blandt ovenstående forårsjakker?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *