Smykker til kvinder online

Det gik lige op for mig, at jeg ikke har været så god til at opdatere om smykker herinde. Bevares, jeg har da skrevet lidt om smykker til kvinder online i disse indlæg HER, HER og HER, men et helt indlæg med et udelukkende fokus på smykker har jeg endnu til gode, og det gør jeg så op for her ; ) Dagens indlæg kommer nemlig til at bestå af fine smykker, der er til at betale for. Der er lidt halskæder, ringe og armbånd, så en god blanding af hvad vi alle nok har liggende i vores smykkeskrin. Noget mere end andet, helt sikkert!

Hvis jeg skal tage udgangspunkt i mit eget smykkeskrin, indeholder den mest halskæder og øreringe. Jeg har aldrig rigtigt været god til at bruge armbånd, selvom jeg egentligt ikke har noget imod det. Synes det kan være yderst klædeligt til kjoler med et par synlige armbånd, men jeg har endnu ikke gjort særlig meget ud af siden, siden jeg ikke engang har ét armbånd liggende i smykkeskrinet. Lidt overraskende synes jeg! Til gengæld elsker jeg ure og går ofte med et : ) Det er derfor ikke så underligt, at jeg nu er på udkig efter smykker til kvinder online, så jeg kan finde lidt inspiration til mit yderst beskedne smykkeskrin!

Ringe har jeg heller ikke for mange af. Jeg elsker ellers ringe, og det er det eneste, som jeg altid kigger efter, når jeg er inde i byen og kigger på smykker, men jeg synes bare aldrig, at de klæder mig. Har på fornemmelsen, at jeg bare skal holde mig til de helt enkelte, for så kan det være, at jeg ikke synes, at der er noget, der sidder forkert på mig. Kender I det?

Det fantastiske ved smykker til kvinder online er helt bestemt, at der skal ikke meget til for at dresse et outfit op med et par smukke smykker. De bliver ikke nødvendigvis være dyre – bare det at de er der, kan gøre en stor forskel, og det er det, der er så fantastisk ved tilbehør. Det fuldender looket!

flotte billige smykker halskæder chunky statement tilbud rabat udsalg

LINKS: 1. TOMSHOT HALSKÆDER SILBER 249 // 2. SNö OF SWEDEN ØRERINGE CLEAR 199 // 3. SNö OF SWEDEN KIYORI HALSKÆDER BLACK 549 // 4. SNö OF SWEDEN VERSAILLE RINGE GOLD 199 // 5. SNö OF SWEDEN PAPILLION ØRERINGE CLEAR 299 // 6. TOMSHOT ARMBÅND GOLD 299 // 7. TOMSHOT ARMBÅND GOLD 299

Noget siger mig, at jeg har fundet nogle mærker, som falder i lige min smag, siden ovenstående collage er repræsenteret af to mærker, ha ha! Det er absolut ikke noget, som jeg har tænkt over, så finder det ret morsomt! Men ikke desto mindre er det alle flotte smykker, så det er to mærker med fine kollektioner! Jeg er helt vild med den klassiske halskæde, som vil være super fine med øreringene ved siden af. En statement halskæde er noget, som jeg aldrig ville kunne undvære, og jeg er rigtig glade for dem, som jeg har i mit smykkeskrin. Armbåndene er meget klassiske og enkelte, lige som jeg kan lide dem. Ringen er også vildt elegant og fås i tre farver : ) Har I en favorit?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *