Smykker til kvinder

smykker-til-kvinder-damer-dame-kvinde-unge-hende-maend-online-udsalg-rabatkode-billige-flotte

AD-LINKS: 1. Sweet deluxe cordoba halskæder antikgold crystal black diamond 399,- // 2. Orelia øreringe pale gold coloured 129,- // 3. Moss Copenhagen thyme øreringe gold-coloured 149,- // 4. Sweet deluxe pisces halskæder gold-coloured 99,- // 5. Topshop ringe 129,- // 6. Dyrberg/Kern koro øreringe shiny silver-coloured 299,-

Lidt lørdagsinspiration til jer med billige og flotte smykker til kvinder. Ovenstående smykker består primært af halskæder, øreringe og ringe i guld, men der er også et par smukke øreringe fra Dyrberg/Kern, som jeg har kigget længe på. De koster endda kun 299 kroner, så jeg ved ikke, hvorfor jeg endnu ikke har klikket disse sølvfarvede øreringe hjem endnu. Men hvis du selv mangler lidt inspiration til smykker, så kan dette indlæg forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej.

Læs også: Flotte kjoler til foråret

Det handler nemlig om at finde ud af, hvad man er til, når det gælder smykker til kvinder. Foretrækker du guld eller sølv? Er du til halskæder, øreringe, armbånd, ure og ringe? Personligt foretrækker jeg selv halskæder, øreringe og ringe. Ure bruger jeg fra tid til anden, men armbånd anvender jeg aldrig. Engang gik jeg udelukkende efter smykker til kvinder, som var sølvfarvede, men nu begynder mine øjne at åbne mere og mere op for guld. Så nu tror jeg, at jeg er en god blanding, selvom der er en overvægt af guldfarvede smykker præsenteret i collagen ; )

Colordoba halskæden fra Sweet deluxe kan jeg rigtig godt lide. Den vil være så smuk til en enkel top eller bluse til en festlig begivenhed for at pifte looket lidt op. Kombinationen af stenene og perlerne er så fin, og jeg er faldet helt pladask for halskæden. Halskæden koster 399 kroner.

Øreringene fra Orelia er virkelig også fine i guld. De koster kun 129 kroner, så det må siges at være et kup for sådan nogle smukke smukke øreringe. Hvis du klikker på linket, kan du se et billede af en model, der har øreringene på. De ser så elegante ud.

Moss Copenhagen thyme øreringerne er et råt, lækkert og rocket par øreringe. Øreringen er 2 cm, så de kommer på ingen måde til at føles voldsomme eller tage for meget fokus, når man har dem på. De tilføjer blot et sejt twist til ens outfit. De koster lige nu 149 kroner, så det er bestemt heller ikke galt for sådan nogle øreringe fra Moss Copenhagen.

Sweet deluxe halskæden er en del af hel kollektion med vedhæng, hvor der er stjernetegn på. Denne halskæde indeholder fiskens tegn, men du kan finde dit eget stjernetegn HER! Det er et fint, elegant og klassisk smykke, som man kan have altid. Meget personlig! Hvis du har nogle børn, en kæreste, en veninde/ven eller et familiemedlem, som du holder meget af, kan du eventuelt købe endnu et vedhæng med deres stjernetegn og tilføje til smykket. Så render du altid rundt med hende/ham hos dig <3 Smukt, synes jeg : )

Topshop ringene er fire smukke og simple ringe, som du kan anvende til hverdag og fest. Du får alle fire ringe i en samlet pakke, og de koster kun 129 kroner for dem alle sammen, så det bør siges at være billigt! De vil være så fine sammen med Sweet deluxe halskæden.

Til slut er der Dyrberg/Kern øreringene i modellen Koro, som jeg som sagt har overvejet at købe længe. De er simpelthen så smukke og elegante. De er i hvert fald et godt bud på smukke øreringe, hvis du er på jagt efter billige og flotte smykker til kvinder.

Hvilken af ovenstående smykker til kvinder er din favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *