Sommerkjoler til under 500 kroner

Lige på nuværende tidspunkt gælder det om at nyde de dage, hvor solen viser sig fra sin gode side, og graderne er med os, for vejret er godt nok omskiftlige i øjeblikket. De sidste par dage har været fantastiske, hvor det har været muligt at nyde det gode vejr og grille en masse. Her har duftet så fantastisk, og jeg har derfor fundet det helt naturligt at være på jagt efter sommerkjoler til under 500 kroner, for nu skal det altså være. Kjolerne skal for alvor frem : )

Alle kjolerne i dette indlæg koster under 500 kroner, og der er derfor mulighed for, at de fleste kan følge med i dette prisleje. Mange af kjolerne er uden lange ærmer, men der er også nogle enkelte, der har lange ærmer, så de også sagtens vil kunne bruges om til sene aftenener. Der er forskellige kjoler til forskellige figurer i dæmpede farver, for det er sådan, jeg foretrækker det, men udvalget er meget større hos Boozt, så tjek det ud, hvis du mangler en masse sommerkjoler til under 500 kroner.

Læs også: Maxi kjoler med lange ærmer 

Sommerkjoler til kvinder i 2016 byder enten på kjoler uden stropper, eller med tynde tynde stropper. Der er intet mere feminint end tynde stropper, så hvis du er til det, vil jeg kun anbefale dig at iføre dig én : ) Mine favoritter i nedenstående collage består af nummer 5, 7, 8 og 9, hvoraf to af dem er med tynde stropper, så jeg er i hvert fald fan! Nummer 7, som er en kjole fra Vero Moda, er jeg især vild med, og til en pris på 300 kroner er der vist ikke så meget at overveje, når der ovenikøbet er fri fragt. Den skal klikkes hjem og vil være SÅ smuk til sommer, når kroppen har fået en pæn kulør : )

sommerkjoler til kvinder under 500 kroner online udsalg tilbud sommerkjole

ADLINKS: 1. Vero Moda vmsuper easy ancle dress print 299.95,- // 2. Mango tailored ribbed dress 199,- // 3. Mango Lace dress 449,- // 4. Mango tailored ribbed dress 199,- // 5. Mango modal dress 299,- // 6. Vero Moda vmsue string back s/l short dress dr4 299.95,- // 7. Vero Moda vmluisa sl dress 299.95,- // 8. Vero Moda vmnaya ss wiide abk dress 369.95,- // 9. Vero Moda vmsienna w/l ankle dress v 499.95,- // 10. Ichi bizana dr 499.95,- 

Alle 10 sommerkjoler fra henholdsvis Vero Moda, Mango og Ichi koster under 500 kroner og er i rigtig god kvalitet taget prisen i betragtning. Jeg kunne sagtens se mig selv i alle kjolerne, for de er så fine. Kjolerne nr. 2 og 4 er især gode til at fremhæve din krop på den rigtige måde. Sådan er det som regel med figursyede kjoler. Den sorte kjole fra Mango er jeg også blevet ret vild med – til 200 kroner!! Sikke et scoop altså : )

Håber I får en dejlig weekend. Skriv endelig jeres favoritter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *