SOMMERSKO PÅ TILBUD

Boozt afholder lige nu Mid Season Sale, og der er masser af penge at spare! Jeg har allerede kigget deres udsalgssortiment igennem mange gange og har trykket på favorit-knappen ved utallige produkter, som jeg har et godt øje til – nu må vi se, hvad der skal hjem! Jeg shopper ALTID mest her i sommertiden, da jeg altid synes, at jeg mangler sommertøj! Derfor var det ikke så underligt for mig, at jeg nu er på udkig efter sommersko på tilbud!

Der er mange sandaler og andet lækkert fodtøj på tilbud på Boozt, så det er en god idé at slå til nu, hvis I selv mangler nogle ting til at være sommerklar. Jeg skrev fx et indlæg den anden dag om Missya Bikini online HER og flotte og billige sommerkjoler HER! Hver at tjekke ud, og hvis du er på udkig efter billige sommersko på tilbud, SÅ skal du have fokus på dette indlæg!

Jeg har fundet otte forskellige sommersko på tilbud, som indlægget vil tage udgangspunkt i! Alle på tilbud, naturligvis ; ) Priserne er fra 299.95 kroner, så det er bestemt ikke så galt! : ) Blandt sommerskoene har jeg også fundet nogle espadrillos, som har været særdeles populære de seneste par år!

Jeg er endnu ikke hoppet med på bølgen, men mon det bliver i år? Lad os se på de smukke sommersko på tilbud.

sommersko på tilbud billige rabat rabatkode modetendenser sandaler

1. GEOX BALLERINA D LESLIE 1090 824.25 // 2. CLARKS CASLYNN REECE 899 674.25 // 3. PAVEMENT MIA BLACK LEOPARD 499 299.40 // 4. PAVEMENT LEA 499 299.40 // 5. TOMMY HILFIGER SHOES EMERY 71C 899 719.20 // 6. CLARKS VIVECA ROME 899 674.25 // 7. RUGGED GEAR MARBELLA LEATHER SANDAL WITH BLACK HAIR 450 337.5 // 8. STYLESNOB ERIN SANDAL 499 374.25

Elsker alle ovenstående sommersko på tilbud! Mine favoritter parrene nr. 3, 5 og 8! Så fine og smukke <3 Kunne godt finde på at klikke sandalerne fra Stylesnob hjem, for hvor er de bare flotte altså! Jeg er typen, der godt kunne bruge lidt ekstra højde til hverdag, så disse ville være helt perfekte! Har I nogle favoritter?

/AFF

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *