Sommertøj til mor og far

Som forælder kan man hurtigt falde i – alt fokusset og pengene går til barnet. Selvfølgelig skal størstedelen af fokus også gå til barnet, men det er vigtigt fortsat at huske sig selv i rollen som mor eller far. Derfor er det selvfølgelig ikke kun barnet, der skal have nyt tøj her til sommer. Forældrene skal selvfølgelig også, så de bliver helt klar til det danske sommervejr. Forårsvejret har budt på mange solrige timer med høje temperaturer, og dette har givet danskerne en forsmag på sommeren. Kan du heller ikke vente til den varme sæson, kan du her få inspiration til nyt sommertøj.

Tøj fra Stine Goya til moren

Stine Goya er et dansk tøjmærke, som har fokus på kvalitet, mønstre og detaljer. Derfor ses deres ikoniske blomsterprint ofte på både kjoler, bukser, T-shirts og skjorter. De farverige mønstre er perfekte til sommeren, hvor det glade sommerhumør ofte betyder, at vi tør kaste os ud i flere farver. Og dette er noget, vi bør omfavne – masser af farver og smukke motiver giver et friskt pust til ethvert outfit. Udover at tøjet fra Stine Goya er af lækkert design, er det ligeledes skønt at have på. Man føler sig godt tilpas i tøjet, da det har en vis lethed over sig. Du kan se det skønne udvalg fra Stine Goya her hos Lille Figaro, som uden tvivl vil hjælpe dig til at blive en sommerklar mor.

Dejlige badeshorts til faren

Der er ingen tvivl om, at man som forælder ofte ender med at tænke praktisk og behageligt fremfor moderne og flot. Dog kan du kombinere alle disse fire begreber ved at iklæde dig flotte badeshorts til sommer. Badeshorts er selvfølgelig ideelle at bade i, men dette er ikke det eneste, de kan bruges til. Det lette materiale gør, at man har det behageligt i badeshortsene, hvilket især er rart på varme sommerdage. Derfor kan du sagtens trække i et par badebukser, når græsset skal slås, barnet skal leges med ude i haven, og solen skal slikkes på liggestolen. Du kan se flotte badeshorts fra Teeshoppen her. Her kan du både få diskrete badeshorts i simple farver og skønne mønstre samt pangfarver.

Med disse nye beklædningsdele vil I som forældre være helt klar, når sommeren rammer det danske land. Ved at være på forkant med tøjindkøbet vil I have større overskud og mere tid til at nyde sommeren sammen med jeres børn, uden I skal bekymre jer om jeres garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *