Sorte kjoler under 300 kroner

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan man foretrækker sin kjole, men jeg er særligt glad for de mørke nuancer, og jeg oplever typisk, at jeg klikker sort tøj hjem, hvorfor jeg ligeledes foretrækker min kjole sort : ) Der er så mange fordele ved sort tøj og sorte kjoler, som jeg ikke kan se bort fra. Derfor var det heller ikke helt unaturligt for mig at finde sorte kjoler under 300 kroner i min jagt efter en ny kjole, som jeg kan iføre mig til sommer.

I min søgen efter den perfekte, sorte kjole gik det op for mig, at der faktisk var ret meget fra Mangos kollektion, som jeg fandt tiltagende. Det gode ved Mango er, at det er high street tøj i rigtig god kvalitet, og priserne er endnu bedre. Det er holdt meget enkelt, som jeg foretrækker det, og så er udvalget altså ret stort. Det er SÅ fedt, at Boozt har en bred skare af forskellige brand repræsenteret, så der er lidt for enhver smag og prisklasse.

Alle nedenstående sorte kjoler koster under 300 kroner og kan fås online hos Boozt. Mine favoritter består af kjolerne nr. 1, 4 og 6. De forskellige kjoler giver et meget godt indblik i, hvad der er in i øjeblikket. Det er tynde stropper, som jeg har skrevet lidt om HER, og så er det blevet meget populært med bluser eller kjoler uden skuldre – læs indlægget HER!

Den første kjole er klart min favorit, fordi den er tætsiddende. Denne type kjoler sidder rigtig pænt på mig, og nu kan jeg selvfølgelig kun tage udgangspunkt i min egen smag og krop, men jeg synes bare, at denne type kjole er med til at fremhæve det, som der skal fremhæves. Det er bare en rigtig lækker kjole at have i skabet. Den fjerde kjole er jeg vild med, fordi den er feminin med de tynde stropper og vil være helt perfekt at iføre sig til sommer, hvor man har fået en pæn kulør.

sorte kjoler under 300 kroner billige festkjoler sommerkjoler sommer

AD-LINKS: 1. Mango Tailored ribbes dress 199,- // 2. Mango belted dress 299,- // 3. Vero Moda vmsisa s/l slit long top nfs 249.95,- // 4. Mango modal dress 299,- // 5. Mango flowly long dress 199,- // 6. Mango off shoulder dress 199,-

Skulle jeg klikke en sort kjole hjem nu, ville det være den første kjole fra Mango til 199 kroner. Hvor lav er den pris i øvrigt ikke? Der er mulighed for at få 10% oveni med rabatkoden SPDK29H 

Det er næsten for billigt til, at jeg kan lade være med at klikke den hjem : ) Haps!! Ups!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *