Sorte støvler til under 500 kroner

zalando-stoevler-sorte-laeder-stoevletter-haele-hoeje-udsalg-rabat-rabatkode-tilbud

AD-LINKS: 1. Office ally ankelstøvler black 699 419,- // 2. mtng ankelstøvler black 599 449,- // 3. Anna Field ankelstøvler black 399 319,- // 4. Dorothy Perkins acorn ankelstøvler 449 292,- // 5. Even&Odd ankelstøvler 349 279,- // 6. Only shoes onlbree ankelstøvler 399 319,-

Er du vild med sorte læderstøvler, så er her gode nyheder til dig! Alle ovenstående støvler koster under 500 kroner, og de er super fine! Det billigste par læderstøvler til under 500 kroner koster 279 kroner. Det må i den grad siges at være en rigtig god pris for et par lækre støvler. Lige nu er der op til 40% besparelse på lækre sorte støvler, og det er også derfor, at du kan finde så mange fine sorte støvler til under 500 kroner.

Office ankelstøvlerne er en klassisk lækker støvle med en fed blokhæl, der gør, at de er stabile og komfortable at gå i. Det er nok min favoritstøvle blandt ovenstående sorte støvler. Læderet er imiteret, men det synes jeg ikke, at det gør noget. Måske er det meant to be, at det er denne støvle, der er sat mest ned. Den er nemlig sat 40% ned, så det må siges at være en rigtig god besparelse for et superlækkert par støvler. Ankelstøvlerne fra mtng er sat ned med 25% rabat og er også et godt bud på den perfekte støvle til foråret. Igen med blokhæl, men jeg er simpelthen så vild med den type hæl. Det gør støvlerne rå og rocket – den stil er jeg helt sikkert vild med! Anna Field støvlerne er sat ned med 20% og fås i to farver, nemlig henholdsvis sort og brun. Det er en perfekt støvle at bruge, når man skal i byen. De er festlige og lækre.

Læs også: Høje hæle på udsalg

Af ovenstående sorte læderstøvler til under 500 kroner er Dorothy Perkins acorn støvlerne også blandt mine favoritter. Simple, lækre og klassiske. Den har smukke detaljer i form af de mønstre, der er udvendigt på støvlerne. Jeg synes, at det er med til at skabe støvlen, og det gør støvlerne unikke og personlige. Det er bestemt ikke noget, som man ser særlig ofte på støvlerne, men mønstret er samtidigt ret diskret, så det er ikke noget, der går ind og “fylder” ved skoene, hvis det giver mening. Superfed detalje! Det er endnu en ting, der viser, at det er designet og den kreativitet, der ligger bag designet, som man også betaler for, når man køber tøj, sko og tasker. Fantastisk! Et par klassiske støvler fra Even&Odd skal der også være plads til. De har også lækre detaljer, og så virker de meget komfortable og er sko, som man fint ville kunne gå i en hel aften uden at få vabler eller ondt i fødderne. De koster kun 279 kroner, så det er en rigtig god pris! Det sidste par er læderstøvlerne fra Only! Superfine støvler, der snildt kan bruges til hverdag. De koster kun 319 kroner og fås også i brun.

Alle seks støvler er nogle gode bud på, hvordan man snildt kan få billige sorte læderstøvler til under 500 kroner. Bemærk dog, at de fleste af støvlerne er fremstillet af imiteret læder, så der er altså tale om faux læder. Det synes jeg dog ikke gør noget, for så kan man i hvert fald gå med støvlerne med god samvittighed. Desuden er kvaliteten også rigtig god på ovenstående støvler, så det er lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *