Spar 10% på børnesko – En kundeklub med mange fordele.

Vi kender alle værdien af ​​et godt køb (Vi er trods alt alle skoelskere!)

Der er intet bedre end at få det perfekte par sko til en pris, der passer lige netop ens budget.

Hos Littlefashionfeet vil vi gerne, at vores kunder konstant kommer igen og igen. Det opnår vi med upåklagelig kundeservice og et fantastisk udvalg af børnesko. Derudover giver vi vores loyale kunder en lille besparelse med på vejen på alle deres fremtidige køb.

Det eneste der kræves er, at man melder sig ind i vores kundeklub. Det giver automatisk 10% besparelse på ens ordre – også på allerede nedsatte varer.  Så når det kommer til at spare, så kan du med fordel købe dine børnesko hos os.

For at sikre denne lave pris og kontinuerligt finde frem til de bedste børnesko på markedet, sælger vi kun vores sko gennem webshoppen. Vi har aktivt fravalgt en fysisk butik for at imødekomme netop jeres ønsker om kvalitet til en overkommelig pris.

Derudover, når du handler online hos os og køber for minimum 600 kr.  eller mere, får du også gratis fragt – PLUS muligheden for at sende gratis retur. En service du nok ikke vil se hos mange andre skobutikker.

Leveringen af vores pakker sker altid gennem GLS pakkeshops. Det er den bedste og billigste metode at levere sko købt online. Leveringstiden er typisk ganske hurtigt, hvor vores standard er 1-2 hverdage. Du vil naturligvis blive orienteret om levering af pakken via mail – så du ikke er i tvivl om hvornår du skal ned til postboksen for at hente din pakke.

Hvis du har spørgsmål, så kan du med fordel kontakte vores kundeserviceafdeling. Vi står altid klar til at hjælpe dig og give dig den bedste købsoplevelse.

Du kan kontakte os på hjemmesiden ved hjælp af den indbyggede kontaktformular eller vha. nedstående kontaktoplysninger, som naturligvis også kan findes på vores hjemmeside.
mail: info@littlefashionfeet.dk
Telefon: +4528748108

Vi glæder os til at se dig i vores kundeklub til nogle fantastiske besparelser på børnesko for sommeren 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *