Statement T-shirts

Hvis der er en trend inden for modeverdenen, som jeg altid har elsket, er det statement t-shirts! Det behøver ikke at være et fancy udtryk eller budskab, der står på t-shirten, men jeg har en tendens til at synes, at almindelige t-shirts er ret kedelige at se på, så det er fedt, når der kommer en cool tekst på t-shirten eller eventuelt et motiv, der giver lidt kontrast og pepper outfittet op.

Det var usædvanligt nemt at finde en masse statement t-shirts online på Zalando, for udvalget er utrolig stort, så jeg tror da næsten, at det er muligt at finde ethvert budskab, som man lige har lyst til at dele med hele verden ; ) Der er forskellige korte statement tekster såvel som logo’er på t-shirts, hvis det er det, som man er interesseret i. Er man nede med instagram, kan man også finde en del statement t-shirts med forskellige sjove hashtags!

Moden skal leges med, og det skal være sjovt! Det er netop derfor, jeg synes, at statement t-shirts er forfriskende og cool at iføre sig, for det givet et frisk pust til noget, som måske godt kan være mere alvorligt end hvad meningen er – ifølge mig altså! I denne omgang med statement t-shirts er der generelt gode priser at købe t-shirtsene til, og det synes jeg er enormt vigtigt. For selv hvis man bliver træt af statement t-shirt trenden, så behøver man ikke slå sig selv i hovedet for det, for den har ikke kostet alverden.

Når man leger med sæsonens modetendenser, er det en god idé at holde sig til nogle budgetpriser! Det er som regel min regel, for trends kommer og går, og det kan altså hurtigt blive en dyr affære, hvis man smider 1000 kroner efter hver trend! Så leg med moden og leg med med disse statement t-shirts, for det er og bliver altså bare en favorit trend herfra! ; )

Jeg har fundet 10 forskellige statement t-shirts, som jeg håber falder i jeres smag. Som sagt er der rigtig mange fede t-shirts at vælge imellem på Zalando online, så hvis en af disse ikke falder i din smag, så kig udvalget igennem! Der er mange udtryk at vælge imellem og endnu flere farver! Jeg har bare holdt mig lidt basic og minimalistisk her, for det er sådan, jeg foretrækker mine t-shirts.

statement t-shirts t-shirt statements udtryk tekst online køb salg rabat

LINKS: 1. Calvin Klein Jeans T-shirts print meteorite 399 // 2. Even&Odd T-shirts print black 129 // 3. Urban Classics T-shirts print white / black 199 // 4. Tom Tailor Denim T-shirts print light silver 99 // 5. Even&Odd t-shirts print black 129 // 6. Urben Classics Wide Viscon Roses t-shirts print black 149 // 7. Even&Odd t-shirts print grey melange 149 // 8. Only Onlgroovy t-shirts print grey 119 // 9. Milly t-shirts print white 799 599 // 10. Milly T-shirts print white 799 400

Hvor fede er disse statement t-shirts ikke lige? Er vild med dem! Mine favoritter er nr. 3, 6, 7 og 10! Især nr. 10 overvejer jeg at klikke hjem! Elsker typografien og udtrykket er jo bare sjovt! ; ) Der skal altså lidt humor til, og det er jeg vild med! Ligesom med nr. 9! Calvin Klein trenden har længe været populær, og jeg har også skrevet om det HER : ) I ovenstående collage kan I også få en fornemmelse af, hvordan man kan style statement t-shirts på forskellig vis. Jeg henter altid inspiration på denne måde, for det giver altid flere muligheder for at se, hvordan det enkelte item også kan bruges.

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *