Stribet sæt online

Forleden skrev jeg om asos sko størrelse og viste en collage fyldt med lækre sko – se indlægget herDerfor tænkte jeg, at det kunne være fedt at lave et indlæg med stribet sæt online, hvor I kan få inspiration til, hvordan I kan sammensætte et sæt bestående af striber og eventuelt iføre jer med et par lækre sko til! Det er i hvert fald en trend, som jeg selv er ret vild med. Stribet sæt online eller ej, så er det bare lækkert med et stribet sæt, som man kan bruge til hverdag og fest.

Et stribet sæt er meget nemt at style, men samtidigt ser det bare super godt ud at sammensætte et outfit på den måde. Det gode ved at købe et sæt er, at det ser godt ud sammen og hver for sig, så det er meget anvendeligt. Jeg er selv lidt påpasselig med de sæt, som jeg køber, for der er nogle sæt, hvor jeg tænker, at det er for meget – i hvert fald for en minimalist som mig! Men ellers er jeg all in for sættet, for jeg finder det altid inspirerende, når jeg ser stribet sæt online!

I dette indlæg har jeg fokus på stribet sæt online, men jeg har tidligere lavet et indlæg om matchende sæt, som I kan se HER! Det er et indlæg tilbage til september måned, så man må sige, at jeg har været hooket på denne trend længe, men det er vitterligt også en af de modetendenser, som ikke bliver trættende, synes jeg ikke! Et sæt bestående af en top og short fx kan jo altid bruges! Hvis man vil være sikker på, at det forbliver klassisk og tidløst, kan man jo vælge at holde sig nogle neutrale farver, så man ikke trættes af sættet : )

Et stribet sæt online synes jeg heller ikke er et af de type sæt, som man bliver træt af! Jeg har i hvert fald fundet lidt forskelligt, og så kan man jo style de enkelte dele, som man vil. Her er der bare eksempler på, hvordan man kan style dem, og der er endnu flere stribede sæt at vælge imellem inde på Zalandos webshop. Jeg blev faktisk overrasket over, hvor stort udvalget iblandt stribet sæt online var, men det bekræfter mig bare i, at jeg ikke er den eneste, der er helt vild med denne trend ; )

Jeg har samlet mine favoritter i nedenstående collage:

striber bluser kjoler nederdele shorts bukser pinstripe trend

LINKS: 1. Sparkz Val bluser white 269 // 2. Tom Tailor Denim mini skirts black 239 // 3. Tibi bluser navy  2.495 1.747 // 4. Zalando Essentials mini skirts 89 // 5. Bruuns Bazaar Dianne bluser bluse 999 // 6. Bruuns Bazaar Mini skirts dark bluse white 899 // 7. New Look toppe black pattern 149 // 8. Modström charity mini skirts black white 399

Jeg er SÅ vild med det sidste sæt! Det er cool og ungdommeligt! Det skal man bare kaste sig ud i, hvis man har modet til det! I hvert fald er jeg helt tosset med toppen, så smuk og feminin! Sættet fra Bruuns Bazaar er også vældig smukt! Elsker farvekombinationen, så fin! Læg mærke til, at Zalando har deres eget brand, hvor nederdelen (nr. 4) kan købes til 89 kroner (!). Desuden kan samme nederdel fås i forskellige farver til samme pris! Jeg tænker, at jeg laver et indlæg med Zalandos eget mærke i morgen, for det er virkelig nogle gode budgetvenlige priser, så det er måske en god idé! I hvert fald er nederdelen i hvert fald rigtig smuk, og det lover altså godt : )

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *