Sweatshirts med print

sweatshirts sweatshirt til kvinder unge damer kvinde hende billige flotte udsalg rabatkode tilbud med print

AD-LINKS: 1. Twintip hættetrøjer black/white 249,- // 2. Nike Sportswear sweatshirts black/white 379,- // 3. adidas originals sweatshirts medium grey 549,- // 4. Topshop romance sweatshirts pink 349,- // 5. Calvin Klein Jeans sweatshirts grey 799,- // 6. New Look sweatshirts dark burgundy 169,-

Enhver kvinde og mand bør mindst eje en sweatshirts! Sweatshirts er noget af det mest komfortable, som man kan iføre sig. De er så behagelige at have på, da de som regel består af noget dejligt bomuld, mmh. Det er helt perfekt til en søndag, hvor man mest af alt har lyst til at være cozy og afslappet, ja! Seriesøndag iført sweatshirts. Ha ha, det lyder næsten for godt! Jeg har fundet seks seje sweatshirts med print, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at eje. Alle seks sweatshirts er fine i prisen – den billigste koster 169 kroner, og den dyreste koster 799 kroner. Så er der i hvert fald lidt til enhver!

Læs også: Flotte frakker til foråret

Twintip sweatshirten er SÅ badass! Jeg eeeelsker den. Den er så stilet og lækker, og hey, vi har da alle sammen bad habits, så hvorfor ikke bare embrace det? Prisen er 250 kroner, og det synes jeg er en helt fair pris. Jeg har i øvrigt ikke stiftet bekendtskab med mærket bag sweatshirten før, men noget siger mig, at det er et brand, som man bør holde øje med. Det er vildt cool!

Den lækre og klassiske sweatshirt er fra Nike. Det er værd at bemærke, at længden er kort, så den vil være oplagt at iføre sig til et par højtaljede bukser. Den kan også være superlækker til en nederdel eller alm jeans, hvis du ikke har noget imod at vise din mave : ) Den er i hvert fald vildt cool og fås i to farver. Prisen er 379, men kvaliteten er også rigtig god!

Adidas originals er en klassisk hættetrøje. Den fås i to farver, og prisen er naturligvis præget af, at det er fra et stort og anerkendt brand. Hættetrøjen består af 70% bomuld og er blød og dejlig! Længden er normal, og den har en oversize pasform, så den vil være total lækker at iføre sig en søndag og alle andre dage, hvor man har brug for at slappe af! : )

Topshop sweatshirten er en lækker pink hættetrøje, som har teksten “new romance” skrevet i den ene side. Total sød og romantisk trøje, som man bruges til hverdag og i weekenderne. Er du til sweatshirts med print, kunne denne være et fint bud på en perfekt sweatshirt.

Den populære og seje sweatshirts fra Calvin Klein Jeans fås i syv farver og koster 799. Der er ingen tvivl om, at den har været en af de store modetendenser de sidste par år, hvor det har været meget in at iføre sig tøj, hvor der står Calvin Klein på. Hættetrøjerne har været ret populære, og det kan man også se på anmeldelserne af trøjen, hvor der lige nu er 39 positive anmeldelser af denne sweatshirt med print.

Sweatshirten fra New Look er min yndlings! Den er SÅ cool i designet, og så er jeg vild med farven! Hvis du ikke er tilhænger af farven, fås den også i to andre farver. Den koster kun 169 kroner. Det synes jeg godt nok er et kup!! Pasformen og længden er normal, så det er en ganske almindelig sweatshirt, men striberne giver den et lille twist. Dette er klart min favorit blandt disse sweatshirts med print!

Hvilken er din favorit af ovenstående seks seje sweatshirts til kvinder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *