Tasker med frynser

Frynser er for alvor i modebilledet igen, og det kan tydeligt ses. Flere frynser ses nemlig på jakker, kapper, tasker med frynser og deslige. Jeg synes altid, at det er fedt, når der bliver leget lidt med moden, så alting ikke skal være så seriøst. Jeg forbinder nemlig selv frynser med noget barnligt og finurligt, og dén del kan jeg godt lide. Jeg ved endnu ikke selv, om jeg er faldet helt for modetendensen med frynser endnu, men det kan da komme ;-)

Jeg plejer altid at være typen, der tager lidt tid om at vænne mig til nye trends. Jeg skal lige have idéen op at vende et par gange, før jeg begynder at åbne mig op for det. Men frynser er altså sjovt! Der er flere kendisser såsom Kourtney Kardashian, der ofte bærer tasker med frynser over skulderen. Det er en meget nem måde at pifte ens outfit op.

Normalt plejer jeg at finde lidt forskellige farver og styles, men i dette indlæg har jeg holdt mig til tasker med frynser udelukkende i den sorte farve. Mine tasker er altid sorte, og lige på det punkt har jeg vist altid været lidt “kedelig”. Jeg har haft et par brune tasker, som jeg har været rigtig glade for, men nu har jeg udelukkende sorte tasker. Det hænger nok sammen med, at jeg ser mine tasker som en investering, der helst skal være klassisk og tidsløs.

I nedenstående collage kan du få en fornemmelse af, hvor forskelligt tasker kan designes med henblik på at vise en trend. Alle tasker har fællestrækkene at være sorte og have frynser, men alligevel er taskerne så forskellige, og det er jeg vild med. Der er otte forskellige modeller, og der er shopper bags, skuldertasker, håndtasker og clutches. Lidt for enhver smag : )

tasker med frynser bags shoppers skuldertasker tilbud rabatkode udsalgAD-LINKS: 1. Even&Odd shopping bags black 249 // 2. Steve Madden Blenora clutches suede black 549 // 3. Pieces Pckilla skuldertasker black  399 // 4. Pieces Pcvulcano black 299 // 5. Lydc london rygsække black 499 // 6. Patricia Pepe håndtasker black 1.395 // 7. Vero Moda vmtribal skuldertasker black 299 // 8. Topshop skuldertasker black 299

Alle tasker fås i prisklasser, der er til at betale for, så det er ikke en dyr investering at købe tasker med frynser! Der er flere af taskerne, som jeg er faldet pladask for. Kan rigtig gode lide Steve Madden tasken og Lydc London rygsækken. Jeg var meget overrasket, da jeg så, at tasken var fra Steve Madden, da jeg altid har forbundet mærket med sko. Men der kan man bare se : )

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *