TOP 10 BILLIGE FESTKJOLER

I dagens indlæg vil jeg have fokus på top 10 billige festkjoler på ASOS! ASOS har nemlig et stort sortiment af lækkert tøj, og hvis du endnu ikke har besøgt siden og shoppet derfra, er du gået glip af noget! Der er SÅ mange fine priser, og det synes jeg er super dejligt, for så føles det som at få mere for pengene ;) Det har klart sin force, og derfor er ASOS et af de steder på nettet, hvor jeg shopper mest!

Jeg bliver sådan smittet af det gode humør, der er over Danmark lige til, og jeg suger al den gode energi til mig! Derfor var det ikke så mærkeligt for mig at gå på jagt efter festkjoler, for let’s face it: Sådan noget skal da fejres med lidt god shopping! Og som noget helt andet, som endnu et tegn på det gode vejr, har jeg fundet mange kjoler, som ikke har lange ærmer! Så en del af min top 10 billige festkjoler rummer altså billige ærmeløse kjoler!

Der er som altid lidt for enhver smag, men det er selvfølgelig taget udgangspunkt i, hvad jeg synes er flottest og hottest nu ud fra sæsonens modetendenser. Jeg opdagede først, da jeg havde fundet kjolerne, at der ikke er en eneste kjole, som er 100% sort. Det er meget usædvanligt for mig, men det kan da være, at jeg skal lave en top 10 med sorte kjoler næste gang? Der er dog en stribet sag, som har sorte og hvide striber, så helt galt i byen er da heller ikke i forhold til, hvad jeg normalt ifører mig ; )

Lad os se på de smukke top 10 billige festkjoler fra ASOS. Priserne spænder alt fra 200 kroner til 1800, men de fleste kjoler er fundet i prisklassen 200-500. Det er nemlig fordelen ved ASOS, at de har SÅ mange billige kjoler – med og uden ærmer! I mange forskellige farver og størrelser!

festkjoler billige asos rabat rabatkode udsalg modetendenser

DU KAN KØBE ALLE TOP 10 BILLIGE KJOLER HER:

1. ASOS POLO ASYMMETRIC DRESS 220 // 2. ASOS PETITE BODYCON DRESS WITH HIGH NECK 200 // 3. SHAKUHACNI ZEPRHA DRESS WITH MOCK NECK 1,799.96 // 4. VERO MODA LACE DETAIL DRESS 279.99 // 5. ASOS SKATER DRESS WITH COLD SHOULDER AND CROCHET LACE INSERTS 549.99 // 6. LIPSY ESSENTIALS SLEEVELESS KNOT DRESS 279.99 // 7. KAREN MILLEN DRESS IN SCULPTURED BODYCON FIT 1,599.97 // 8. OASIS STRIPE SHIFT DRESS 379.99

Ud fra disse top 10 billige festkjoler har jeg en del favoritter, som jeg sagtens kunne se mig selv i. Både som festkjoler, men også som hverdagskjole eller som sommerkjole! Mine tre favoritter er de tre nederste til venstre! Jeg er helt vild med blonderne, som den hvide kjole har. Den er så smuk og feminin. Så enkel og lækker! Den grå kjole er også ret lækker – er stadig vild med draperinger, som har været moderne de sidste par sæsoner. Det er en fed måde at give en enkel og lækker kjole et twist på og skabe lidt kontrast og spil! Den gule kjole fra Karen Millen er helt fantastisk! Normalt er gul slet ikke min farve, men der er noget fint og elegant over den, som jeg godt kan lide. Har I nogle favoritter blandt disse top 10 billige festkjoler fra ASOS?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *