TOP 10 FAUX FUR JAKKER

Jeg har sådan haft lyst til at skrive et indlæg med fokus på top 10 faux fur jakker! Det hænger sammen med, at jeg tidligere i dag smed en annonce op på Trendsales, hvor jeg satte min faux fur jakke til salg, så jeg tænkte, at det kunne være meget fint med et indlæg med faux fur jakker. Jeg har længe forsøgt at hoppe med på trenden, men jeg skal vist lige have fundet den rette længe på jakken, før jeg føler mig helt tilpas i jakken. Min seneste faux fur, som jeg har sat til salg, er lidt for kort, synes jeg, så nu er jeg på jagt igen!

Tidspunktet er måske lidt spøjst, eftersom vi har ramt sommermånederne, men udover her i weekenden har det altså stadig været ret koldt, så jeg synes nu, at det er OK at kigge efter top 10 faux fur jakker, for hey, de er da i det mindste pæne året rundt ; ) Min fascination af denne type jakke er nemlig blandt andet baseret på, hvor smukke jakkerne er! Det er en type jakke, som kan fås i alverdens forskellige farver, og så længe det er fake fur, støder det ingen, så alt er vel!

Det ser nemlig ret chic og trendy ud, når piger ifører sig nogle faux fur jakker. Jeg er helt vild med det, når piger styler denne type jakke med sporty tendenser såsom sneakers, for det gør looket mere hverdagsvenligt og nede på jorden : ) Et par pæne jeans, en løs t-shirt og lækre sneakers er altså en perfekt kombination med en faux fur jakke.

Alle top 10 faux fur jakker er på tilbud, så hvis du selv mangler en faux fur, som du kan bruge i de kolde dage her i sommerferien eller til efteråret, så er der mange fine at vælge imellem her! Priserne er rigtig gode, og mulighederne for styling er uendelige! Har også fundet en enkelt sort vest, som også kan være super cool at iføre sig her til sommer! Lad os se på denne top 10 faux fur jakker:

faux fur fake jakke pelsjakke pels jakke pelsfrakke frakke

LINKS: 1. Asos Vintage Faux Fur Coat 729.15 // 2.  ASOS Vintage Faux Fur Coat 729.15 // 3.  ASOS Faux Fur Cape In Festival Rainbow Print 677.07 // 4. Oasis Faux Fur Coat 833.31 499.99 // 5. Warehouse Luxe Faux Fur Coat 885.39 661.44 // 6. Pull&Bear Faux Fur Jacket 729.04 291.66 // 7. Glamorous Contrast Faux Fur Coat 749.98 520.82 // 8. Warehouse Crop Faux Fur Jacket 677.07 338.53 // 9. ASOS Longline Gilet In Vintage Faux Fur 624.98 // 10. Motel Harley Faux Fur Coat in Black and White 927.06 572.90

Hvor smukke er disse faux fur jakker ikke lige? Jeg er helt vild med pelsjakkerne nr. 1, 5, 7 og 10 : ) Mange af pelsjakkerne er på tilbud, så der er virkelig nogle kup at gøre sig her! Prisklassen for disse faux fur jakker er i den grad også rigtig god, da den dyreste koster 730 kroner! Synes det er ret fair for den jakke, for den er tilpas oversize, og så er farven på den første jakke altså flot!

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *