UNDER 500 KRONER

Jeg har fundet en masse favoritter på Boozt, som dette indlæg skal handle om. Fremover vil “Under 500 kroner” være en fast kategori, så der også er fokus på de budgetrige fund, for der findes altså et kæmpe udvalg af lækkert tøj til billige penge. God kvalitet behøver nemlig ikke nødvendigvis betyde en høj pris, så dagens indlæg kommer til at tage udgangspunkt i de fine, gode og billige sager, som Boozt har.

Lige nu er der ingen tvivl om, at pengene er små hos mig, for puha, denne måned har været dyr, og det er lidt ligesom, at den aldrig vil ende… Men FREDAG, så bliver livet en fest igen ; ) Har I hørt om den sjove ordforklaring af ordet poor (fattig)? “When you have too much month at the end of your money” Ha ha ha. Den er et stort hit hos mig, da den skaber så meget forståelse for min evige situation ; )

Ej, ikke mere fis herfra. Jeg håber, at denne nye kategori bliver en favorit. Ikke at den er særlig original her i det store og uendelige blogland, men det er rigtig fint at have in mente at huske at finde de billigere items frem. Jeg synes selv, at jeg har fundet nogle rigtige finde ting frem, som er under 500 kroner og ret gode at have her til vinter. Dog kan jeg også se, at jeg vist har fundet nogle bestsellers hos Boozt, så det kan godt være, at de hurtigt bliver hapset, så vær hellere hurtig, hvis der er noget, som I godt kunne tænke jer.

CHEAP MONDAY Ellie Sweat Inverted Cm Sthlm

CHEAP MONDAY ELLIE SWEAT INVERTED CM STHLM KOSTER 359 KRONER OG KAN KØBES HER

Tøj med statements og logo er en af sæsonens modetendenser. Det er ret populært, og noget, som Cheap Monday, kan finde ud af at designe og producere er lækre sweaters og toppe med deres fede logo. Elsker ovenstående sweater i grå, som vil være rigtig fin til nedenstående draperet nederdel fra Day Birger et Mikkelsen. Prisen er 359 kroner, så det er ret overkommeligt. Hvis I gerne vil se deres toppe, kan I trykke på linket og klikke ind på “Cheap Monday”, så kommer toppene frem – de koster 179 kroner og er ret cool.

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Day Clean Twist Lurex

DAY BIRGER ET MIKKELSEN KOSTER 499 KRONER OG KAN KØBES HER

Nederdelen koster lige knap 500 kroner, men jeg synes, at den er så lækker og moderne, at jeg tænkte, at det var OK, at den lige kom med. For det draperede twist ér nemlig stadig in. Det har efterhånden været moderne i nogle år, og ovenstående nederdelen i henholdsvis blå og sort fra Day er super fine og feminine. Når man først har sådan en nederdel, vil man ELSKE det, for den kan bruges til alt og kan gøre de mest simple outfits så flotte.

MANGO Floral Print Dress kjole print

MANGO FLORAT PRINT DRESS KOSTER 299 KRONER OG KAN KØBES HER

YAY for at Mango endelig kan købes på Boozt. Blev så glad, da jeg fandt ud af det, og bedømt ud fra hvor mange salg det har medført, må man sige, at jeg bestemt ikke er en af de eneste, der har været glade for denne nyhed. Kjolen er virkelig sød og fin, og så har den den helt rette pris ; ) Desværre kan jeg se, at den ikke længere er i min størrelse, så jeg må bare unde jer den!

MANGO Monochrome Sweater trøje bluse

MANGO MONOCHROME SWEATER KOSTER 299 KRONER OG KAN KØBES HER

Hvis der er en sweater, der er populær lige pt, så må det være ovenstående sag fra Mango. Kan se, at der er blevet solgt 48 stk (!!) fornyligt. Det var alligevel en del, og lige pt er der størrelserne small og medium tilbage. Forstår dælme godt, at der har været kamp om denne sweater, for den er godt nok også rigtig fin. Ville elske at bruge den på samme måde som modellen til lignende bukser eller en fin nederdel med nogle støvler med smalle hæle : )

VERO MODA Dania Ls Long Pocket Cardigan Noos

VERO MODA DANIA LS LONG POCKET CARDIGAN NOOS KOSTER 249,95 KRONER OG KAN KØBES HER

Rigtig fin og enkel cardigan fra Vero Moda, som kan fås i ovenstående fire farver. Den er fremstillet af 80% viskose og 20% nylon. Dania cardiganen i grå og blå er klart mine favoritter. Simple, fine og så har de det helt rigtige snit, hvis du spørger mig. Elsker, at de er designet med lommer, for det er så dejligt at gemme ens hænder lidt væk i den kommende tid, når det nogle gange bliver en anelse for koldt at have dem fremme ; ) Ha ha..

Under 500 kroner vil jeg lave engang i mellem, så der kommer flere af de her indlæg! Håber I kunne bruge det til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *