Underholdningen er sikret i mange timer

Som småbørnsforældre er man på rigtig mange timer om dagen (og natten!) Det kan være ganske udmattende, og derfor er det så belønnende, når man ser, at børnene godt kan fordybe sig i en leg uden at det nødvendigvis altid er den voksne, der skal tage initiativet til at starte legen. Når børnene selv begynder at kunne kravle rundt på gulvet, er det vigtigt, at der er noget babylegetøj, der kan underholde og stimulere deres udvikling. Det er en god idé at finde noget, der er alderssvarende og som de enten kan have i deres hænder eller som kan stå fast på gulvet, så det ikke rykker sig for meget.

Små børn elsker ting, der siger lyde og som blinker. Den slags legetøj var måske ikke lige med på den oprindelige liste over ting, man gerne ville, at der skulle købes til ens barn, men faktum er, at de elsker det og at det er underholdende for dem.

Smag på verden

Børne har det også med at putte alt i munden. Det er den måde de sanser og oplever verden på som små. Så for at gøre deres oplevelse med legetøjet så god og sikker som muligt, så sørg også for, at legetøjet er brugervenligt, og at det kan gøres rent på nem vis. Sørg også for, at det legetøj du køber, er af en ordentlig kvalitet, så det kan tåle at blive leget med i mange timer.

Med på farten

Når man skal på tur med mødregruppen, eller man skal ud på indkøb, så er det også en god idé at have noget forskelligt legetøj med for at kunne underholde ens barn. Her er det for det meste fornuftigt, at det er praktisk og at det kan være i pusletasken. Det skal være nemt og hurtigt at kunne finde frem, så man ikke står midt i Netto og skal forsøge at bugsere legetøj frem fra en overfyldt pusletaske med et skrigende barn i vognen.

Der findes meget legetøj, der kan sættes fast på enten barnevognen eller på legetæppet og det er nemt at have med og har ofte flere forskellige funktioner og legemuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *