Undertøj til kvinder

Jeg ved ikke, om det bare er mig, men når sommeren nærmer sig, bliver jeg altid mere bevidst om mit undertøj, og jeg får altid en lyst til at udskifte mit gamle undertøj og forkæle mig selv med en masse lækkert undertøj til kvinder. Måske er det, fordi jeg bliver mere opmærksom på mit undertøj, fordi jeg ikke længere om sommeren er nødt til at pakke mig i lag-på-lag-outfits : ) Det er så lækkert.

Let, lækkert undertøj og sommerlige kjoler er så god en kombination. Det får dig til at føle dig mere tilpas. Jeg elsker generelt den følelse, hvad nyt undertøj kan gøre ved ens selvtillid, så hvis det er længe siden, at du har forkælet dig selv med et sæt, så gør det nu! Jeg har samlet en collage med lækkert og billigt undertøj til kvinder. Måske du kan finde lidt inspiration? Der er meget forskelligt at vælge imellem, så forhåbentligt er der lidt for enhver smag.

Ganni sættet er elegant og feminint. De sorte blonder sammen med de tynde stropper spiller godt sammen. Sættet er en nyhed fra Ganni, og det er en del af efterårskollektionen. Spaghettistropper gør virkelig sættet fint, og jeg kunne SÅ godt tænke mig det. Det andet sæt fra Stella McCartney er et meget klassisk, hvidt sæt. Mangler du et hvidt undertøjssæt, kunne dette måske være noget? Begge dele kan du lige nu spare 35% på.

Calvin Klein står bag det tredje sæt. Der er mange forskellige varianter at vælge imellem, og du kan se det store udvalg af Calvin Klein undertøjet HERLove Stories er et af mine favoritbrands, når det kommer til undertøj. Det er så lækkert og feminint. Brandet står bag en masse lækkert undertøj, og der findes mange forskellige mønstrede varianter. Begge sæt fra Love Stories kunne jeg sagtens finde på at klikke hjem, og der er lige nu mulighed for at spare en del på sættene. Det sidste sæt er fra Missya og byder blandt andet på en top med en v-skæring og blonder. Meget cute : )

undertøj til kvinder unge dame damer udsalg tilbud calvin klein

AD-LINKS: 1. Ganni Montmartre 399,- // 2. Ganni Cherry lace 249,- // 3. Stella McCartney lingerie soft cup elsa endearing 699 454,35 // 4. Stella McCartney lingerie french knick elsa endearing 699 454,35,- // 5. Calvin Klein bralette 299,- // 6. Calvin Klein thong 169,- // 7. Love Stories lola evergreen 600 390,- // 8. Love Stories reggipetto 1 red 15 450 270,- // 9. Love Stories love lace 1 pink 20 550 357,50,- // 10. Love Stories dragonfly 1 pink 20 550 385,- // 11. Missya nicole bra top 199,95,- // 12. Missya nicole string 169,95,-

UUUPS.. Har selvfølgelig lavet lidt fejl i collagen. Haha, det er åbenbart lidt svært at tælle til fem : ) Håber, at det er til at forstå alligevel.

Mine yndlingssæt består af undertøjet fra Ganni, Stella McCartney og det sorte sæt fra Love Stories. Generelt er det dog Calvin Klein og Love Stories, der er mine yndlingsbrand, når det kommer til undertøj. Sættet fra Calvin Klein er lidt for sporty til mig, men ellers er jeg generelt vild med det undertøj, som brandet laver. Det er  komfortabelt, og så skuffer kvaliteten aldrig! Love Stories er geniale til at designe undertøj, der ser lækkert ud, samtidig med, at det er rart at iføre sig.

Hvad er jeres yndlingsbrands, når det kommer til undertøj til kvinder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *