Vælg de rigtige vinterstøvler

Hvis du går op i mode, så har du med garanti også følt splittelse med hensyn til dine vinterstøvler. Det er så oplagt primært at tænke udseende, når du vælger støvler, men det kan omvendt betyde, at du går på kompromis med komforten eller endog din sikkerhed. Med dårlige vinterstøvler får du også sværere ved at stå fast på isglatte veje i den danske vinterkulde.

Derfor har vi samlet en liste over fantastiske støvlebrands, hvor du får lækre støver, som samtidig er varme og tørre, selv når vinterkulden er værst.

vinterstøvler

Keen

Keen er et brand af støvler, som bliver produceret her i Europa. For dem er vigtigheden af kvalitet altoverskyggende, hvilket også er grunden til, at de vælger den europæiske produktion frem for billigere alternativer i Asien.

Det sikrer, at du med Keen får et par lækre støvler, som kan holde til millionvis af skridt uden egentlig slid på støvlen.

Går du op i at købe europæiske kvalitetsprodukter, kan det være at Keen er brandet for dig.

Haglöfs

Haglöfs er et svensk firma, som blev etableret i Sverige i 1914. I begyndelsen solgte brandet rygsække og lignende til lokale skovarbejdere og landmænd. I dag har brandet imidlertid udviklet sig til at selve friluftsudstyr til både Europa og Japan.

Brandets lange historie har blandt andet være med til at skabe en serie at støvler, som er af højeste kvalitet. Kvalitet er et spørgsmål om stolthed for brandet, og de går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Hvis du går op i skandinavisk design, er dette med andre ord de støvler, som du bør vælge.

Hanwag

Hanwag blev etableret i 1921 og var én af pionerende indenfor støvler, som kunne bruges i bjergene om vinteren. Dette ses blandt andet i deres materialevalg, hvor især læder stadig spiller en særdeles vigtig rolle i den nutidige produktion.

Hanwag får deres læder fra en producent, som hedder The Heinen. Denne virksomhed er endnu ældre og går helt tilbage til 1891. Tilsammen sikrer disse to virksomheder en enormt høj kvalitet igennem deres fælles, professionelle stolthed, som betyder, at der ikke må gås på kompromis.

Hanwag er tysk håndværk, når det er bedst. Det kan mærkes både i kvaliteten og i holdbarheden på støvler.e

Går du op i, at der kun bliver brugt kvalitetsråvarer i produktionen, er Hanwag det rigtige valg for dig.

Hvis du vil se nærmere på ét af disse brands, så find her hos Eventyrsport et stort udvalg af støvler fra de forskellige brands. Livet er for kort til unødigt at fryse om fødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *