billige VAGABOND KASAI SNEAKERS

Jeg elsker at surfe på nettet, og det resulterer naturligvis i, at jeg tit og ofte falder over nyheder. I min jagt på billige kjoler under 500 kroner i går faldt jeg over de smukkeste Vagabond Kasai sneakers! Jeg ejer endnu ikke ret mange sneakers, og som regel handler jeg bare sneakers af mærker såsom Nike og New Balance. Derfor blev jeg også vældig overrasket, da jeg så, at Vagabond havde lavet disse lækre sneakers! Som regel forbinder jeg dem med støvler og sko i lædermaterialer.

Det var derfor en glædelig overraskelse at falde over deres Vagabond Kasai sneakers, for nøj, hvor er de lækre med tekstil overdelen. De minder på ingen måde om andre sneakers, som jeg ejer eller har set før, så jeg er meget lun på denne model! Vagabond Kasai sneakers er en model, som kan fås i seks forskellige udgaver. Selvom de alle har hver deres charme, er det klart modellerne i min første collage, som stjæler al min opmærksomhed, for hvor er det lækkert med det flettede look!

Prisen på disse sneakers er 599, hvilket er en rigtig pris, hvis man tænker over, hvad sneakers efterhånden koster. Det er også værd at bemærke, at det er sneakers af Vagabond mærket, som altid garanterer sko i meget god kvalitet, lækker komfort og den rette pasform, så jeg er ikke i tvivl om, at pengene er godt givet ud!

Ud fra det angivne tal på Boozt lader det også til, at det er en model, som sælger godt og kommer til at sælge endnu bedre, så jeg spår, at de bliver rigtig populære til foråret! Gad i hvert fald godt forkæle mine stænger med disse Vagabond Kasai sneakers ;) Modellen i den sølv farve er egentligt også ret bad ass, men jeg frygter, at jeg ikke kommer til at iføre mig dem nok, så jeg holder mig nok til de klassiske og sikre farver, hvis jeg ender med at købe et par.

vagabond kasai sneakers modetendenser
VAGABOND KASAI SNEAKERS KOSTER 599 KRONER OG KAN KØBES LIGE HER

Altså, altså, altså, se lige disse basser. Er de ikke bare lækre? Normalt ville jeg nok gå efter den sorte eller blå farve, men jeg er altså ret vild med den hvide udgave. Eller – det er nok nærmere, fordi jeg har besluttet mig for, at i år skal jeg have mig et par hvide sneakers. Det ser nemlig dødlækkert ud til solbrune ben. Det betyder derfor også, at jeg skal LÆRE at passe rigtig godt på de sneakers, som jeg nu køber, for det kræver altså noget pleje, når man har med hvide sko at gøre ;)

vagabond kasai modetendenser sneakers

KØB DISSE VAGABOND KASAI SNEAKERS LIGE HER TIL 599 KRONER

Ovenstående collage viser de tre andre udgaver af samme sneakers. Det første par sneakers, som angiveligt er i farven dusty pink, er også super bedårende, synes I ikke? Bum bum, skal man eller skal man ikke?

BEMÆRK: MED RABATKODEN 20XTRA KAN DU FÅ 20% AF PRISEN – DET BETYDER, AT DU KAN FÅ DISSE SNEAKERS FOR 480 KRONER! ET GODT KUP! DET GÆLDER TIL OG MED I MORGEN (2. FEB 2015)

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *