Vagabond udsalg

Godt og komfortabelt fodtøj er noget af det vigtigste. Det gælder hele året rundt, hvor det føles bedst, når ens fødder har det godt og ikke gør ondt. Det er derfor vigtigt at bruge lidt ekstra penge, når det kommer til godt fodtøj, for der er intet værre end vabler og at have ondt i fødderne. Der findes rigtig mange gode mærker, som tilbyder komfortabelt og kvalitetsbaseret fodtøj, og Vagabond er bestemt en af de store spillere på den front! Er du også glad for Vagabond sko, så kan jeg glæde dig med, at der lige nu er Vagabond udsalg på Boozt!

PSSST… Hvis du handler for minimum 899 kroner i dag, kan du få 15% rabat med rabatkoden EXTRA15
Det gælder også udsalgsvarer!

Vagabond er et svensk brand, som tilbyder moderne og stilrene sko. Kollektionerne kombinerer sæsonens modetendenser med skandinavisk design. Det har medført, at mærket i dag har stor succes, fordi Vagabond tilbyder tidsløse og klassiske sko, som fanger tidens modetendenser. Det er sko, som bliver ved med at være pæne, fordi der er fokus på det stilrene. Vagabonds kollektioner består af sandaler, støvler, ballerina og meget mere, som er fremstillet med gode materialer. Hos Vagabond går man ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor du kan forvente et højt kvalitetsniveau, som sikrer dig og dine fødder et komfortabelt fodtøj.

Vagabond laver både kollektioner til damer og mænd. I sommermånederne kan du iføre dig et par Vagabond ballerina sko eller sandaler, mens du om vinteren kan kombinere dine outfits med et par lækre støvler i læder! Der er Vagabond til alle sæsoner i løbet af året, og der er til enhver smag.

Læs også: Sommerkjoler til damer

Så hvis du endnu ikke har købt dig et par Vagabond sko, eller hvis du gerne vil tilføje et par Vagabond sko til din samling, så er det bare med at udnytte, at der er Vagabond udsalg lige nu! Du har mulighed for at spare op til 40% på Vagabond sko, så priserne er altså helt i bund! Det er helt sikkert noget, som jeg selv er fristet af, for jeg ved, hvor godt kvalitet Vagabond sko er i, og hvor komfortable de er at gå i! De billigste Vagabond sko fra collagen koster 480 kroner, hvilket ikke er særlig galt for et par sko, der er af det svenske, kvalitetsbaserede mærke.

Hvis du gerne vil se et større udvalg af Vagabond udsalget, så kan du gøre det lige HER! Der er rigtig mange sko at vælge imellem i forskellige farver, typer og størrelser. Blandt udvalget kan du også finde et par Vagabond tasker, hvis du er på udkig efter en ny taske.

Bemærk lige, at det er ret tydeligt ud fra nedenstående collage, hvor lækre og eksklusive sko der er tale om. Jeg elsker, når man kan fornemme på et par sko, at der er taget højde for kvaliteten, materialerne og komforten. Der er forskellige sorte sandaler og et par beige støvler at vælge imellem, og alle er meget forskellige og ikke mindst pæne! Lad os se på skoene fra det nuværende Vagabond udsalg:

vagabond sandaler sko støvler støvletter ballerina grace udsalg

AD-LINKS: 1. Vagabond ivy 749 524,30,- // 2. Vagabond noor 799 559,30,- // 3. Vagabond lea 749 561,75,- // 4. Vagabond lea 799 599,25,- // 5. Vagabond marva 799 479,40,- // 6. Vagabond mandy 799 479,40

Mange af skoene kan fås i forskellige farver, og du kan se flere beskrivelser af produkterne inde på de forskellige links. Af informationer på siden kan du eksempelvis se, hvordan forbrugerne har bedømt de forskellige sko, og der er KUN positive bedømmelser at finde! Der er virkelig mange af ovenstående Vagabond sandaler og støvler, som har fået positive og gode anmeldelser, så hvis du overvejer et par Vagabond sko, så kan det godt betale sig at slå til nu, hvor udsalget er over os : )

Hvis jeg selv skulle klikke et par sko hjem – okay, who am I kidding… Et par sko ville ikke kunne gøre det, men jeg synes især, at nr. 1, 5 og 6 er fine. Jeg er især helt vild med de første par sandaler, som lige nu er sat ned til 525 kroner. Dem kunne jeg godt overveje at klikke hjem, og de er endda i min størrelse! De er fremstillet af kolæder og fås i tre farver i alt.

Karakteristisk for alle skoene i collagen er den chunky blokhæl, som er fremstillet af træ. Jeg er helt vild med, at den detalje går igen ved alle sko, så der er en rød tråd, og man slet ikke er i tvivl om, at det er Vagabond, der står bag skoene. Det er en ret fed detalje.

Hvilken af de ovenstående sko er jeres favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *