VERO MODA UDSALG

Juuuhu, så skete det jo! Solen viste sig endelig frem og forsvandt ikke igen! I hvert fald ikke endnu! Det har været SÅ lækkert med en masse solskin og lækre grader! Desværre har jeg været indenfor og arbejde, men er sikker på, at jeg nok skal få en masse solskinsdage hen over sommeren! Tænk at vi er i juni måned! Men disse måneder betyder også, at der er lidt sommerudsalg, og det har ikke afholdt mig i at tjekke Vero Moda udsalg ud på Zalando!

Der er hele ti sider med tøj og andre produkter, der er på udsalg! Det er da alligevel en del, og det bedste er, at tøjet stadig fås i mange størrelser! Der er intet værre end at forelske sig i nogle items og så opdage, at tøjet er udsolgt i ens størrelse. Men det har altså ikke været tilfældet i denne omgang af Vero Moda udsalg – i hvert fald ikke de items, som jeg har forelsket mig i. Lykke!

Jeg synes, at min kærlighed til Vero Moda er vokset med tiden! Engang faldt det ikke just i min smag, men jeg synes virkelig, at der i gennem de seneste par år er sket en masse. De følger sæsonens tendenser ret tæt, og det er tit muligt at få nogle rigtig fine items, som måske er stærkt inspireret af nogle high end mærker, men hvis det alligevel kun er noget, som man kan savle efter, gør det da ikke spor at købe det, som high street måske er blevet lidt inspireret af ; ) Vel?!

Det er i hvert fald sikkert, at meget af det er holdt meget klassisk og simpelt, hvilket er noget, som betyder meget for mig. Derudover er kvaliteten også ret fin, så det er slet ikke så mærkeligt for mig at falde over Vero Moda udsalg : ) Af det tøj, som jeg har fundet, er der mulighed for at spare op til 40%! Jeg ved ikke, om der er nogle produkter i udsalget, hvor der er flere procenter at spare, men det er værd at tjekke ud. Hvem har ikke lyst til at spare lidt penge og købe lidt mere ; )

Jeg har fundet lidt forskelligt frem fra Vero Moda, men det er alt sammen så fint, og jeg kunne snildt se mig selv iføre mig de flotte klæder her til sommer. Der er ikke en af de nedenstående items, der koster mere end 350 kroner, så det må siges, at her kan de fleste være med. Og ellers er det ikke så mange penge, der skal spares op! Lad os se på Vero Moda udsalg:

vero moda udsalg rabat rabatkode vila bestseller zalando

LINKS: 1. VERO MODA VMSERENA JERSEYKJOLER SNOW WHITE BLACK IRIS 279 167 // 2. VERO MODA VMDOLAR T-SHIRTS BASIC DARK GREY 129 110 // 3. VERO MODA VMDALIA TRÆNINGSBUKSER BLACK 279 195 // 4. VERO MODA VMCAGE IMITERET LÆDERJAKKE WHITE 449 314 // 5. VERO MODA VMPAMALA OVERALL JUMPSUIT BUKSEDRAGTER BIRD OF PARADISE 299 194

Ovenstående collage beviser netop min pointe med, at tøjet er blevet så fint og klassisk. Enhver pige, der er til striber og tætsiddende kjoler, burde have sådan en kjole i garderoben. Så lækker og smuk! T-shirten har en rigtig fin pasform og virker til at være en af de t-shirts, der bare sidder rigtig godt. Træningsbukserne er klart præget af sæsonens sporty tendenser. Jeg ville nok nærmere bruge dem som almindelig bukser og ikke til træning, men det er jo op til det enkelte ; ) Pæne er de! Læderjakken tippede jeg egentligt også om den anden dag HER, men den er altså også bare fin! Især til den gode pris! Sidst, men ikke mindst er der buksedragten i de sommerlige farver! Har aldrig rigtig været til playsuit, men i år er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal eje mindst en! Er blevet helt tosset med dem!

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *