Billige VINTERHUER TIL KVINDER

Nu er det virkelig sæson for vinterhuer til kvinder, hvorfor udvalget af varme og billige huer er ualmindeligt stort lige nu. Det er nu, at det gælder om at finde den helt perfekte hue, som kan være din tro følgesvend gennem efteråret og vinteren, for lige om lidt er huen virkelig et uundværligt accessory.

Som altid bliver jeg påvirket af min daglige gennemgang af diverse webshops, så det har resulteret i, at jeg allerede nu har klikket en hue hjem til mig nu – det er bare typisk, ikke? Men er undskyldt med, at jeg bare ingen huer ejer i forvejen. Jeg har aldrig følt, at huer klæder mig, men det er bare ikke noget, som man kan undvære. Tidligere har jeg altid hældt til billige pandebånd fra H&M, men altså, i år skal der ske noget nyt. Jeg skal have huer – og jeg skal have mange vinterhuer til kvinder! ; )

Og så er det nok også bare fordi alle mine huer, pandebånd og vanter er forsvundet væk. Aner aldrig, hvad jeg gør af dem, når efteråret skifter fra vinter til forår, så nu gælder det om at investere i noget tilbehør, som er for lækkert til, at jeg TØR risikere, at jeg ikke kan finde det til næste år. Det skal være tilbehør, som jeg glæder mig til at iføre mig. Hvis du selv mangler noget vintertilbehør, har jeg tidligere skrevet om halstørklæder til kvinder.

Jeg har fundet tre x vinterhuer til kvinder, som jeg håber, at I vil kunne lide : )

FWSS BADLANDS COLOUR vinterhuer til kvinder huerBELMONDO HUE KOSTER 299 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg tror, at det er Anne Gadegaard, der tidligere har kommenteret på, hvor meget selve modellen og hendes udseende påvirker Annes lyst til at købe det produkt, som modellen forsøger at sælge. Det har jeg tænkt ret meget over, for det er virkelig sandt. Nu kan jeg ikke undgå at lægge mærke til mange detaljer ved modellen, og selvom det ikke blev ovenstående lækre hue fra Belmondo, som jeg købte, synes jeg virkelig, at modellen er gudesmuk! Men for at vende tilbage til selve produktet er det uden tvivl en god kandidat, hvis man er på udkig efter vinterhuer til kvinder. Huen er fremstillet af 50% nylon og 50% angora, så den vil være rigtig blød og behagelig at have på.

RUT&CIRCLE PRICE HAND KNITTED BEANIE vinterhuer huer til kvinder
ESPRIT HUER KOSTER 249 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har altid haft noget for strik – jeg elsker strik! Striktrøjer, strikket hue – alt, der er strikket ; ) Huen fra FWSS er finstrikket, hvor denne fra Esprit er grovstrikket. Det er også denne type hue, som kaldes beanie. Jeg er ret vild med den blå og lyserøde, fordi farverne er superfine, og så må jeg sige, at det ser rigtig godt ud til modellens lysebrune hår : ) Prisen er kun 129 kroner, så hvis man mangler et lager af varmehuer til kvinder, ville ovenstående produkt være oplagt at forkæle sig selv med!

SAMSØE SAMSØE BANKS HAT vinterhuer til kvinder huerFTC HUER KOSTER 549 KRONER OG KAN KØBES HER

Og  kommer vi til den hue, som jeg bare ikke kunne stå for og tænkte, at jeg da havde brug for ; ) Huen FTC, som bare er perfekt og ultralækker at se på! Jeg har bestil huen hjem i farven ‘peach’, da jeg tænker, at jeg skal have en grå vinterjakke og et mørkt halstørklæde til. Så vil det bare fungere rigtig fint med en meget feminin farvet hue, og det vil især passe til mit mørke hår : ) Den grå er også ret fin, og så er den sorte selvfølgelig ret klassisk, sikker og tidsløs.

Hvilken en af ovenstående vinterhuer til kvinder kan I bedst lide? : )

Kommentarer

  1. Anette Wacherhausen skriver

    Er helt syg med FTC huen (Peach) Men tror desværre ikke man kan få den mere, nogen der ved noget??:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *