Zalando essentials

Hvis du er til basic tøj i fordelagtige priser, så har jeg en god nyhed! Zalando har lanceret deres eget brand, som er et mærke fyldt med basic og klassisk tøj, der passer til enhver piges garderobe! Zalando essentials lancerer kollektioner, der er fyldt med basic tøj  såsom toppe, bluser, nederdele og bukser. Ting i garderoben, som vi altid kan bruge og aldrig undvære! Jeg tippede i går om en rigtig fin nederdel fra deres linje HER, og i dag kan vi se lidt nærmere på kollektionen!

Zalando essentials har især fokus på gode basic kjoler, som du kan holde ud at have på året rundt! De sidder tilpas rart på din krop og tilpasser sig din figur, således tøjet fremhæver det, som den skal på din krop! Det er kjoler, der findes i forskellige stilarter og designs, således der er lidt til enhver smag. Ligeledes er det sådan, at Zalando essentials kjoler fås i basic farver til rigtig gode priser, således du altid kan være sikker på at have et par stykker i din garderobe, som du kan skiftes mellem at gå i! Sådan nogle kjoler har jeg nemlig flere af, og det er simpelthen så nemt, hvis man har tøjkrise eller er i en periode, hvor man allerhelst vil gå i behageligt og komfortabelt tøj!

Kollektionen består lige pt af 456 varer, og der er alt hvad man skal bruge til basic garderoben! Det gode ved Zalando essentials er, at du kan købe en masse tøj og prøve det derhjemme, som hvis du handlede ude i butikkerne! Hvis tøjet ikke passer, kan du altid returnere, og det er helt gratis! Zalando betaler altså selv for returneringen, så du kan finde ud af i dit eget tempo, hvorvidt tøjet er noget for dig eller ej. Mere fornemt bliver det næppe!

Jeg har samlet mine favoritter i en collage, som samtidigt kan give jer et indblik i, hvad I kan forvente af Zalando essentials kollektionen! Der er masser af basic og klassiske ting, som man næppe trættes af i en fart, samtidigt med, at priserne altså er rigtig gode! Alt tøjet koster under 500 kroner, så man kan shoppe amok med god samvittighed ; ) Lad os se på de fine sager fra Zalandos eget mærke.

zalando essentials udsalg rabat brand rabatkode online køb basic

LINKS: 1. Zalando essentials T-shirts basic black 149 // 2. Zalando essentials 2 pack mini skirts black white & white stripes 149 // 3. Zalando essentials bluser dark blue 179 // 4. Zalando essentials blyantnederdel pencil skirts black 129 // 5. Zalando essentials strikpullover striktrøjer navy 179 143 // 6. Zalando essentials langærmede t-shirts white navy 179 152 // 7. Zalando essentials blusekjoler navy 249

Her kan I rigtig fornemme det smukke udvalg! Jeg er helt vild med minimalistisk tøj, striber, blonder og fine detaljer, så jeg er helt klar med på vognen, når det kommer til at være vild med denne kollektion. Så smuk, enkel og elegant! Er vild med det!

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *