Zalando sommer udsalg

Sommeren er fremme, og solen stråler dagen land. Det eneste, der egentligt mangler til at holde mit humør oppe, er noget godt sommerudsalg. Det er der heldigvis nogle webshops, der sørger for, så jeg kan komme med den gode nyhed, at der er Zalando sommer udsalg. Det betyder, at der er mange procenter at spare! Jeg har været et smut forbi deres udsalgsafdeling, og der var godt nok meget, som jeg forelskede mig i.

Derfor vil jeg gerne være så venlig at give jer en advarsel, inden I besøger Zalando sommer udsalg om, at det er pænt fristende at kigge alt tøjet, skoene og tilbehøret igennem. Nøj, hvor er der meget, som jeg godt kunne finde på at klikke hjem. Må dog beherske mig lidt, for der er efterhånden så mange ting, som jeg ønsker mig, at jeg altså ikke skal til at impulsshoppe ; ) Og det kommer jeg nok alligevel til i løbet af aftenen, argh :-D

Jeg har fundet en række items i Zalando sommer udsalg, som jeg selv godt kunne tænke mig at iføre mig her til sommer. Der er et par støvler, som især er nogle favoritter hos mig. Nogen vil måske mene, at sommer og støvler ikke just hænger sammen, men jeg synes altid, at det er en forfriskende og rå måde at tilføje lidt kontrast til ens smukke og feminine sommerkjoler. I hvert fald er det sådan landet ligger hos mig, og jeg glæder mig til at kombinere begge dele.

Begge outfits, som man vil kunne købe sig til i nedenstående collage, vil kunne kombineres med begge type sko. Altså både med sandalerne og støvlerne, og det synes jeg er fedt! Jeg har tilføjet lidt accessories, som kan færdiggøre de to looks. Man kan selvfølgelig også købe det seperat, hvis man slet ikke er til det hele. Det er bare for at give lidt inspiration, men det er jeg sikker på, at I godt er klar over : )

I sommerudsalget på Zalando er der også gode rabatter på premium udvalget. Det er altså de lidt dyrere mærker, så der er rig mulighed for at gøre sig et godt kup derinde, hvis man er til de mærker! Jeg har endnu ikke turdet kigge udvalget igennem, for der er helt sikkert noget, hvor jeg vil forsøge at overbevise mig selv om, at det er jo en herre god deal ; ) Ha ha.

Lad os se på de ting, som jeg har fundet fra Zalando sommer udsalg. Der er endda et ur fra Daniel Wellington, og det må siges at være ret lækkert. Der er mulighed for at spare 15% på Daniel Wellington uret! Det er et mærke, der om nogen er kendte og anerkendte for at lave kvalitetsikre ure, som samtidigt er trendy og klassiske. Er selv ret vild med dem!

zalando sommerudsalg sommer udsalg rabat rabatkode tilbud

LINKS: 1. NOISY MAY NMMAJOR SOMMERKJOLER SNOW WHITE 199 139 // 2. EVEN&ODD SWEATSHIRTS OFFWHITE 179 125 // 3. MINT&BERRY MINI SKIRTS BLACK 379 265 // 4. COSMOPARIS TERANE SKULDERTASKER COBALT 999 649 // 5. MINT&BERRY PUNGE BLACK 179 107 // 6. DANIEL WELLINGTON CLASSY YORK URE BRAUN/ROSE 1095 931 // 7. EVEN&ODD PLATEAUSANDALER WHITE 299 179 // 8. ZIGN ANKELSTØVLER BLACK 749 487

Jeg elsker alle ovenstående items fra collagen! Sommerkjolen er super fin og vil kunne passe til alle typer sko. Sættet bestående af sweatshirten og nederdelen er så fint og elegant, at jeg ville ønske, at jeg var iført det i dag! Skoene er lige mig, og jeg har længe haft et godt øje til Zign ankelstøvlerne, og nu forstår jeg slet ikke, hvorfor jeg stadig ikke har købt dem! Er der noget af dem, som I kunne blive fristet af?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *