At lave vafler er en del menneskers bedste barndomsminder, og der findes bare ikke noget bedre, end helt sprøde og nybagte vafler og så smager friskbagte vafler bare superskønt. Sprøde vafler er for mange en drømmespise og tænk at vågne op til nybagte vafler – hvem ville ikke være vild med at få serveret friskbagte og sprøde vafler til morgenmad? Det giver bare en lækker og hyggelig morgenstund sammen med familien og samtidig en frisk og skøn start på dagen. Det er utrolig manges favorit-spise og er derfor også en god idé at lave, hvis man har gæster på besøg i weekenden – både, hvis man har inviteret til brunch eller har haft gæster til at overnatte. I alle tilfælde er det en god idé at lave vafler, hvis man vil forkæle sig selv eller dem man holder af og er en perfekt weekendmorgenmad, der holder en mæt og glad lige til frokost. Hvis man er en person med meget overskud om morgenen, er de også lækre at starte sin hverdag ud med.
Vafler kan laves på mange måder. Men her er den allerbedste og uimodståelige vaffel opskrift, der er supernem at lave og ikke tager spor lang tid, og så bliver de bare superlærke og sprøde. Den er med kardemomme og friske vaniljestænger – lige som det skal være, mums! Denne opskrift på supersprøde vafler er virkelig skøn, og der er bare ikke noget mere hyggeligt og lækkert end en stak sprøde og lune vafler. Opskriften har i alt otte ingredienser (mel, sukker, bagepulver, kardemomme, vaniljestænger, sødmælk, smør og æg).
Alt man skal gøre er, at:
- blande mel, sukker, bagepulver og kardemomme sammen i en skål. Herefter skrabe vaniljekornene ud af stængerne og også blande dem i.
- Varme mælken, smørret samt vaniljestængerne indtil smøren er smeltet. Sørge for at bruge lidt smør som fedtstof.
Velbekomme!